Povezane vesti
Bolsonarove šok prognoze: Ubiće me, uhapsiti ili ponovo izabrati na izborima! Mada, zatvor ne dolazi u obzir!
Kurir 29.08.2021
Predsednik Brazila Žair Bolsonaro ponovo je šokirao svojim stavom uoči izbora, prognozirajući sebi tri mogućnosti - smrt, zatvor ili pobedu. "Imam tri alternative u budućnosti: da me uhapse, ubiju ili da pobedim" rekao je nekadašnji oficir i ubrzo… »
Bolsonaro o svojoj budućnosti: Pobeda na izborima, zatvor ili smrt
Nova 29.08.2021
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro rekao je da vidi tri alternative za svoju budućnost: zatvor, smrt ili pobedu na predsedničkim izborima sledeće godine, prenosi BBC. Desničarski populistički lider zaostaje za bivšim predsenikom levice Luisom… »
Bolsonaro o svojoj budućnosti: Pobjeda, zatvor ili smrt
Al Jazeera 29.08.2021
Imam tri alternative – da me uhapse, ubiju ili da pobijedim, rekao je brazilski predsjednik Jair Bolsonaro. Brazilski predsjednik Jair Bolsonaro izjavio je u subotu da vidi tri mogućnosti za svoju budućnost – pobjedu na izborima 2022. godine, zatvor… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 25 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 20 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 20 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 25 minutajoš 9 povezanih