Povezane vesti
(Video) Snimak maje i Mateje u istom krevetu: Zbog ovoga je Tara plakala uživo u emisiji
Blic 29.08.2021
Tara Simov sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" plakala zbog bivšeg dečka Mateje Matijevića. Naime, njen prijatelj, Marko Đedović ispričao kako Tara plače zbog toga što su Maja Marinković i Mateja bili u istom krevetu. Na Instagram nalogu… »
Suze usred emisije uživo! Tara se rasplakala zbog bivšeg dečka - "Boli je što Maja sedi u njegovom krevetu"
Mondo 29.08.2021
Nije mogla da se suzdrži kada je progovorila o bivšem. Nije mogla da se suzdrži kada je progovorila o bivšem. Bivša učesnica Zadruge Tara Simov, nakon burnog raskida sa Nenadom Aleksićem Ša sa kojim se smuvala tokom boravka u rijalitiju našla se… »
Haos u programu uživo: Tara Simov oplela po rešićki, ona se uključila u emisiju: Znala sam da si izašla jer ne voliš ša!
Kurir 29.08.2021
Tara Simov, bivša rijaliti učesnica, našla se pred kamerama kako bi odgovarala na pitanja publike i komentarisala svoje učešće u rijalitiju "Zadruga 4", a kada je pomenula Sandru Rešić, nastao je haos. - Sandra Rešić nikome nije prijatelj… »
Tara se rasplakala u uživo programu zbog Mateje: On joj je rak rana! "Teško mi je"
Blic 29.08.2021
Tara Simov se u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" rasplakala zbog bivšeg momka Mateje Matijevića. - Mateji je prijalo što je tema, prija mu madijska pažnja. Meni emocije nikada nisu otišle, naš odnos nije prekinut, jer je manjkalo emocija, deo mene je… »
Tara u suzama zbog bivšeg dečka! Simova se setila veze iz Zadruge 3, Đedović je uništio: Boli je što je maja u matejinom…
Kurir 29.08.2021
Tara Simov, bivša rijaliti učesnica, našla se pred kamerama kako bi odgovarala na pitanja publike i komentarisala svoje učešće u rijalitiju "Zadruga 4", a u toku emisije se i rasplakala. Kada je spomenula svog bivšeg dečka Mateju Matijevića sa… »
Tara otkrila šta joj je otac rekao za vezu sa Ša Ubila sam samu sebe postupcima!
Alo 29.08.2021
Tara Simov sinoć je po prvi put gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" i odgovarala na pitanja o vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša s kojim je nedavno okončala odnos. Simovoj su u emisiji najpre pokazali snimke njenih izliva besa i uništavanja… »
Tara i Đedović oči u oči: Bivši prijatelji se suočili! Otvoreno o sukobu, Ša i Zadruzi: "Desila se paranoja, a…
Blic 28.08.2021
Bivši rijaliti učesnici Marko Đedović i Tara Simov našli su se posle sukoba oči u oči u uživo programu. Tara je prva iznela svoje mišljenje i otkrila da smatra da je najomraženija osoba iz rijalitija. - Što se tiče komentara ja sam to već… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana