Повезане вести
"Ђоковић је сјајан, али на ово мора да обрати пажњу!" Шпанац Алекс Кореча за "Блиц спорт" о Новаку и УС опену
Спортал блиц 29.08.2021
“Имао је одлично лето. Истина је да је у Токију доживео неуспех, али мислим да је пораз у полуфиналу дошао као последица великог притиска који је осећао”, рекао је за Блиц спорт бивши тенисер, а сада стручни консултант на… »
Виландер прогласио Новака фаворитом, па га после „спустио“
Нова 29.08.2021
УС Опен је све ближи, а атмосфера се полако загрева. Главно питање пре почетка турнира и рекло би се и једино је да ли ће Новак Ђоковић освајањем титуле ући у тениску историју. То би му био 21. гренд слем трофеј чиме би постао… »
Ђоковић о притиску на ју-ес опену: "То ми је додатни мотив"
Вечерње новости 29.08.2021
Фото: АП Ђоковић у Њујорку има прилику да комплетира календарски грен слем и понови подвиг чувеног Аустралијанца из 1969. године. "Немам проблем да се носим с тиме, с притиском сам се добро носио у већини случајева током… »
Ђоковић зна шта му је циљ на УС опену: Притисак је за мене мотивација, желим да испишем историју тениса!
Хот спорт 29.08.2021
Очекује га велика борба. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић, спреман је за УС опен, где ће се у првом колу састати са Холгером Рунеом, 145. тенисером на АТП листи. Меч је на програму у ноћи између уторка и среде од 01:00. У… »
"Окренуо сам нови: Лист!" Новак Ђоковић спреман за старт на УС Опену: Трудим се да извучем поуке из мечева у Токију!
Спортал блиц 29.08.2021
каже да је спреман да у Њујорку нападне трофеј и календарски Гренд слем, након што је тријумфовао на Аустралијан опену, Ролан Гаросу и Вимблдону! Најбољи тенисер света се осећа добро после месец дана паузе, а ритам пред почетка… »
Жистин енан о Новаку: "немогуће га је достићи! Он увек мало компликује, али на крају обично успе да оствари циљ"
Вечерње новости 29.08.2021
ФОТО: ЕПА „Мислим да ће Ђоковић убрзо држати све рекорде и да ће можда бити немогуће стићи га. Много тога се догодило у претходних годину дана – дисквалификација на УС опену, убедљив пораз у финалу Ролан Гароса од Надала, зато… »
Ђоковић пред УС Опен: "Желим да исписујем историју белог спорта"
Спортске.нет 29.08.2021
До почетка УС Опена остао је још један дан. Новак Ђоковић је пред четврти гренд слем сезоне говорио српским медијима о притиску и очекивањима уочи последњег великог изазова ове године. "Јесте другачији притисак, али не у… »
Новак: Окренуо сам нови лист, хвала нашим људима на подршци
Н1 Инфо 29.08.2021
У разговору са српским новинарима, најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да притисак на предстојећем УС опену јесте специфичан, али да се током каријере углавном добро носио са њиме. Говорећи о последња два меча на… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 24 минутајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 49 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 47 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана