Повезане вести

"Ђоковић је сјајан, али на ово мора да обрати пажњу!" Шпанац Алекс Кореча за "Блиц спорт" о Новаку и УС опену

"Ђоковић је сјајан, али на ово мора да обрати пажњу!" Шпанац Алекс Кореча за "Блиц спорт" о Новаку и УС опену

Спортал блиц 29.08.2021
“Имао је одлично лето. Истина је да је у Токију доживео неуспех, али мислим да је пораз у полуфиналу дошао као последица великог притиска који је осећао”, рекао је за Блиц спорт бивши тенисер, а сада стручни консултант на… »
Виландер прогласио Новака фаворитом, па га после „спустио“

Виландер прогласио Новака фаворитом, па га после „спустио“

Нова 29.08.2021
УС Опен је све ближи, а атмосфера се полако загрева. Главно питање пре почетка турнира и рекло би се и једино је да ли ће Новак Ђоковић освајањем титуле ући у тениску историју. То би му био 21. гренд слем трофеј чиме би постао… »
Ђоковић о притиску на ју-ес опену: "То ми је додатни мотив"

Ђоковић о притиску на ју-ес опену: "То ми је додатни мотив"

Вечерње новости 29.08.2021
Фото: АП Ђоковић у Њујорку има прилику да комплетира календарски грен слем и понови подвиг чувеног Аустралијанца из 1969. године. "Немам проблем да се носим с тиме, с притиском сам се добро носио у већини случајева током… »
Ђоковић зна шта му је циљ на УС опену: Притисак је за мене мотивација, желим да испишем историју тениса!

Ђоковић зна шта му је циљ на УС опену: Притисак је за мене мотивација, желим да испишем историју тениса!

Хот спорт 29.08.2021
Очекује га велика борба. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић, спреман је за УС опен, где ће се у првом колу састати са Холгером Рунеом, 145. тенисером на АТП листи. Меч је на програму у ноћи између уторка и среде од 01:00. У… »
"Окренуо сам нови: Лист!" Новак Ђоковић спреман за старт на УС Опену: Трудим се да извучем поуке из мечева у Токију!

"Окренуо сам нови: Лист!" Новак Ђоковић спреман за старт на УС Опену: Трудим се да извучем поуке из мечева у Токију!

Спортал блиц 29.08.2021
каже да је спреман да у Њујорку нападне трофеј и календарски Гренд слем, након што је тријумфовао на Аустралијан опену, Ролан Гаросу и Вимблдону! Најбољи тенисер света се осећа добро после месец дана паузе, а ритам пред почетка… »
Жистин енан о Новаку: "немогуће га је достићи! Он увек мало компликује, али на крају обично успе да оствари циљ"

Жистин енан о Новаку: "немогуће га је достићи! Он увек мало компликује, али на крају обично успе да оствари циљ"

Вечерње новости 29.08.2021
ФОТО: ЕПА „Мислим да ће Ђоковић убрзо држати све рекорде и да ће можда бити немогуће стићи га. Много тога се догодило у претходних годину дана – дисквалификација на УС опену, убедљив пораз у финалу Ролан Гароса од Надала, зато… »
Ђоковић пред УС Опен: "Желим да исписујем историју белог спорта"

Ђоковић пред УС Опен: "Желим да исписујем историју белог спорта"

Спортске.нет 29.08.2021
До почетка УС Опена остао је још један дан. Новак Ђоковић је пред четврти гренд слем сезоне говорио српским медијима о притиску и очекивањима уочи последњег великог изазова ове године. "Јесте другачији притисак, али не у… »
Новак: Окренуо сам нови лист, хвала нашим људима на подршци

Новак: Окренуо сам нови лист, хвала нашим људима на подршци

Н1 Инфо 29.08.2021
У разговору са српским новинарима, најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да притисак на предстојећем УС опену јесте специфичан, али да се током каријере углавном добро носио са њиме. Говорећи о последња два меча на… »

Вести дана »