Povezane vesti

Čović otkrio da li ostaje predsednik zvezde: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje!

Čović otkrio da li ostaje predsednik zvezde: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje!

Hot sport 29.08.2021
Ističe da nije neodgovoran čovek. Uskoro će se održati novi izbori za predsednika KK Crvena zvezda, a Nebojša Čović je u razgovoru za televiziju Prva otkrio od čega zavisi njegova kandidatura. On je istakao da će odluku doneti nakon konsultacije… »
Otkriven budžet Zvezde - Manji od Partizanovog

Otkriven budžet Zvezde - Manji od Partizanovog

Sportske.net 29.08.2021
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je gostujući na TV "Prva" govorio o raznim temama, ali i o onoj koja sve najviše zanima, budžetu crven-belih. Prema njegovim rečima Zvezda ima manji budžet u odnosu na večitog rivala Partizan… »
Posle partizana i Zvezda objavila budžet! Čović otkrio sve: Mi smo transparentni, o mojoj kandidaturi odlučiće lekari

Posle partizana i Zvezda objavila budžet! Čović otkrio sve: Mi smo transparentni, o mojoj kandidaturi odlučiće lekari

Mondo 29.08.2021
Nebojša Čović je pričao o raznim temama, a jedna od tih bile su i finansije. Nebojša Čović je pričao o raznim temama, a jedna od tih bile su i finansije Početak sezone se bliži, a timovi se polako kompletiraju. I Crvena zvezda i Partizan traže… »
Manji od partizanovog: Čović otkrio detalje Zvezdinog budžeta za ovu sezonu

Manji od partizanovog: Čović otkrio detalje Zvezdinog budžeta za ovu sezonu

Večernje novosti 29.08.2021
foto: Tanjug/Milica Nikolić Čović je, gostujući u jutarnjem programu televizije Prva pričao o Crvenoj zvezdi i svom novom mandatu u klubu na mestu predsednika, ali i o budžetu kluba za novu sezonu. On je takođe potvrdio da će vakcinisani navijači… »

Vesti dana »