Povezane vesti
Nisi više u grandu, kad si mogla Da platiš njoj, i meni ćeš opet: Tina Ivanović otkrila kako ju je Popović izbacio iz…
Kurir 29.08.2021
Pevačica Tina Ivanović progovorila je o svojoj karijeri, ali i sukobu sa čelnicima Grand produkcije. Dugo si pokušavala da se nametneš, šta je presudilo da postaneš jedna od najtraženija pevačica dvehiljaditih? - Da, 1998 i 2000. izdala sam dva albuma za… »
Popović me je izbacio iz granda! Tina šokirana njegovim rečima: "Kada si mogla Dragani, sad ćeš i meni da platiš"
Mondo 29.08.2021
Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica Tina Ivanović nakon što je snimila pesmu "Bunda od nerca"… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 4 satijoš 14 povezanih

Sonom kiselinom po pravnom poretku: Kome služi novi zakon o legalizacija, građanima ili investitorima bliskih režimu?
Mašina pre 46 minutajoš 20 povezanih

Tri kandidata za dva mesta štopera protiv Seltika: Ima tu još nekoliko dilema i glavobolje za trenera Vladana Milojevića!
Kurir pre 36 minutajoš 25 povezanih

Srbija saznala potencijalnog rivala u četvrtfinalu svetskog prvenstva! Evo na koga naši odbojkaši idu ako pobede Iran
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane