Povezane vesti
Nisi više u grandu, kad si mogla Da platiš njoj, i meni ćeš opet: Tina Ivanović otkrila kako ju je Popović izbacio iz…
Kurir 29.08.2021
Pevačica Tina Ivanović progovorila je o svojoj karijeri, ali i sukobu sa čelnicima Grand produkcije. Dugo si pokušavala da se nametneš, šta je presudilo da postaneš jedna od najtraženija pevačica dvehiljaditih? - Da, 1998 i 2000. izdala sam dva albuma za… »
Popović me je izbacio iz granda! Tina šokirana njegovim rečima: "Kada si mogla Dragani, sad ćeš i meni da platiš"
Mondo 29.08.2021
Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica Tina Ivanović nakon što je snimila pesmu "Bunda od nerca"… »
Vesti dana »
Iranski novi mirovni predlog nudi prekid blokade Ormuza, ne spominje nuklearni program
Beta pre 23 minutajoš 26 povezanih
Odbornici Skupštine Beograda danas o više planova generalne regulacije, menjanju zaštićenih područja
Beta pre 38 minutajoš 14 povezanih
Amerikanac kritikovao Jokića i Nagetse: "Jadno - predali su se, nemaju lidera, nemaju disciplinu"
B92 pre 8 minutajoš 37 povezanih
Ministarstvo finansija podržava da se garantna šema uveća za 300 miliona evra za stanove za mlade
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih