Povezane vesti
Nisi više u grandu, kad si mogla Da platiš njoj, i meni ćeš opet: Tina Ivanović otkrila kako ju je Popović izbacio iz…
Kurir 29.08.2021
Pevačica Tina Ivanović progovorila je o svojoj karijeri, ali i sukobu sa čelnicima Grand produkcije. Dugo si pokušavala da se nametneš, šta je presudilo da postaneš jedna od najtraženija pevačica dvehiljaditih? - Da, 1998 i 2000. izdala sam dva albuma za… »
Popović me je izbacio iz granda! Tina šokirana njegovim rečima: "Kada si mogla Dragani, sad ćeš i meni da platiš"
Mondo 29.08.2021
Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica spomenula i Lepu Brenu, pa otkrila i da su uzimali novac od njenog Jutjub kanala. Pevačica Tina Ivanović nakon što je snimila pesmu "Bunda od nerca"… »
Vesti dana »
Bosketovoj ženi nanogica: Viši sud doneo odluke u slučaju ubistva Aleksandra Nešovića Baje
Blic pre 21 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Predsednici odbora predložili poslanicima da usvoje zakone koji su na dnevnom redu
Euronews pre 2 satajoš 68 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 30 minutajoš 48 povezanih
(Mapa) Niz dana sa pljuskovima, a onda stiže i hladni front Vremenske prognoza za vikend vam se tek neće dopasti, ali ima jedna dobra vest
Blic pre 11 minutajoš 35 povezanih