Povezane vesti

"Afera Kostić": trese Frankfurt! "Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon! Neprijatno me je iznenadio, očekivao sam ga na…

"Afera Kostić": trese Frankfurt! "Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon! Neprijatno me je iznenadio, očekivao sam ga na…

Sportal blic 29.08.2021
je u haosu. I to već nekoliko meseci! Od dana kada je postalo jasno da će otići sportski direktor Fredi Bobić, pa za njim i trener Adi Hiter. Onda je krenula priča o prodaji igrača, a tu se redovno pominjalo ime . Srpski reprezentativac je strpljivo… »
Kostić i ajntraht blizu razlaza: "Rekao mi je da želi da ide pa isključio mobilni"

Kostić i ajntraht blizu razlaza: "Rekao mi je da želi da ide pa isključio mobilni"

Večernje novosti 29.08.2021
Foto: EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER Srpski reprezentativac nije bio na poslednjem treningu Ajntrahta, nezadovoljan što ga klub nije prodao Laciju, pišu nemački mediji. Trener frankfurtskog tima Oliver Glazner rekao je za nemačke medije da ga je postupak… »
Slučaj Kostić trese Frankfurt: Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon

Slučaj Kostić trese Frankfurt: Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon

Mozzart sport 29.08.2021
Priča trener Glazner. Ajntraht je u haosu. I to već nekoliko meseci. Od dana kada je postalo jasno da će otići sportski direktor Fredi Bobić, pa za njim i trener Adi Hiter. Onda je krenula priča i prodaji igrača, a tu se redovno pominjalo ime… »

Vesti dana »