Povezane vesti
"Afera Kostić": trese Frankfurt! "Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon! Neprijatno me je iznenadio, očekivao sam ga na…
Sportal blic 29.08.2021
je u haosu. I to već nekoliko meseci! Od dana kada je postalo jasno da će otići sportski direktor Fredi Bobić, pa za njim i trener Adi Hiter. Onda je krenula priča o prodaji igrača, a tu se redovno pominjalo ime . Srpski reprezentativac je strpljivo… »
Kostić i ajntraht blizu razlaza: "Rekao mi je da želi da ide pa isključio mobilni"
Večernje novosti 29.08.2021
Foto: EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER Srpski reprezentativac nije bio na poslednjem treningu Ajntrahta, nezadovoljan što ga klub nije prodao Laciju, pišu nemački mediji. Trener frankfurtskog tima Oliver Glazner rekao je za nemačke medije da ga je postupak… »
Slučaj Kostić trese Frankfurt: Rekao je da hoće da ide i ugasio telefon
Mozzart sport 29.08.2021
Priča trener Glazner. Ajntraht je u haosu. I to već nekoliko meseci. Od dana kada je postalo jasno da će otići sportski direktor Fredi Bobić, pa za njim i trener Adi Hiter. Onda je krenula priča i prodaji igrača, a tu se redovno pominjalo ime Filipa… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
Euronews pre 10 minutajoš 78 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 10 minutajoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 59 povezanih

Poskupljuje struja i menja se granica za "crvenu zonu" potrošnje
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 23 povezane

Rival Srbije dolazi osakaćen na Eurobasket: Dva najbolja igrača ne mogu, jedini adut im NBA as
Mondo pre 5 minutajoš 45 povezanih