Povezane vesti
Blinken: Amerika zasad neće imati ambasadu u Avganistanu
Nova 29.08.2021
Američki državni sekretar Entoni Blinken potvrdio je danas da SAD neće imati diplomatsko predstavništvo u Avganistanu posle 31. avgusta, dodavši da će američka administracija biti diplomatski aktivna u regionu i da će otvaranje ambasade u Kabulu zavisiti… »
"Amerika zasad neće imati ambasadu u Avganistanu": Državni sekretar SAD odbacio glasine da će SAD uspostaviti diplomatske…
Blic 29.08.2021
Američki državni sekretar Entoni Blinken potvrdio je danas da SAD neće imati diplomatsko predstavništvo u Avganistanu posle 31. avgusta, dodavši da će američka administracija biti diplomatski aktivna u regionu i da će otvaranje ambasade u Kabulu zavisiti… »
Amerika tvrdi: Posle roka u Kabulu, talibani će dozvoliti ljudima da bezbedno putuju
Večernje novosti 29.08.2021
Foto Tanjug/AP Salivan je kazao da su talibani i privatno i javno saopštili da će omogućit bezbedan prolaz, piše Rojters. Američke snage okončaće svoju misiju evakuacije u Kabulu pre roka koji ističe u utorak, 31. avgusta. - Posle 31. avgusta postaraćemo… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 48 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 22 minutajoš 55 povezanih