Повезане вести
"Још не зна да јој је сестра погинула": Отац малолетница из Земуна кроз јецај испричао детаље крваве саобраћајне несреће
Блиц 30.08.2021
- Ударио је најпре у бетонски стуб, па у дрво, толико јако да је сву кору огулио па су од силине ударца полетели према бандери и поломили је - рекао је екипи "Блица" узнемирени комшија који живи само десетак метара од места… »
Страдала тинејџерка је кумица возача (16): Огласио се отац - Чуо сам се са кумом, не знам шта да му кажем
Мондо 30.08.2021
У саобраћајној несрећи која се догодила у недељу увече повређено је неколико особа, а једна девојка је погинула. Сада се огласио отац малолетног возача "пежоа" који је у тренутку несреће возио под дејством алкохола и без возачке… »
Последње речи које су упутиле оцу леде крв у жилама: Ћерка им погинула у Земун Пољу, а другој не смеју да кажу истину!
Мондо 30.08.2021
Родитељи девојчице која је настрадала у стравичној саобраћајној несрећи у Земун Пољу не могу да дођу себи од шока. Чули за несрећу, али нису знали да су у ауту њихова деца. Родитељи девојчице која је настрадала у стравичној… »
Тинејџер искрено о несрећи У Земуну кад је настрадала његова кума: Наишао је други ауто, ништа нисам видео, пустио сам волан…
Курир 30.08.2021
Шеснаестогодишњи возач "пежоа" који је синоћ слетео с пута и изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинула малолетна Слађана А. (17), а његови млађи брат и сестра тешко повређени за Курир каже да је возио аутомобил свог зета… »
"Попио сам 3, 4 пива и пустио волан": Жени био рођендан, кренули смо по пиће - возач (16) о несрећи у Земун пољу
Мондо 30.08.2021
Шеснаестогодишњак је возио без дозволе у тренутку када је дошло до стравичне несреће у Земун Пољу. Шеснаестогодишњак је возио без дозволе у тренутку када је дошло до стравичне несреће у Земун Пољу. Шеснаестогодишњи возач… »
"Славили смо рођендан моје жене, зет ме је послао по појачало, пио: Сам..." Малолетни возач испричао детаље крваве…
Блиц 30.08.2021
- Попио сам три - четири пива и сео за волан. Тај ауто је мој зет узео од рентакара. Дао ми је кључеве и рекао ми да идем по појачало и после до продавнице... иако сам му рекао да сам попио, рекао ми је иди... - изјавио је Иван… »
Тинејџер (16) без возачке изгубио контролу над возилом: Нови детаљи стравичне несреће у Земун Пољу, погинула девојка!
Мондо 30.08.2021
Несрећа се догодила када је аутомобил марке "пежо" излетео са коловоза и ударио у бандеру. Несрећа се догодила када је аутомобил марке "пежо" излетео са коловоза и ударио у бандеру. У језивој саобраћајној несрећи која се догодила… »
Не могу да верујем да ми се ово десило: Младић који је изазвао саобраћајку у Земун Пољу за "Новости" - "и даље сам у шоку"
Вечерње новости 30.08.2021
Фото: М. Анђела/Принтскрин/ТВ Пинк - Велика трагедија, не знам шта да каћем - потресено прича Ђорђе. - Спавао сам кад се све десило, не знам ни како је мој син узео ауто. Једва сам досао до места трагедија. Кажу да је зет узео… »
Језиве фотографије после тешке саобраћајке у Земун пољу: Крв на све стране, на месту трагедије остале само папуче и ранац
Блиц 30.08.2021
Тешка трагедија која се синоћ догодила на Лакат кривини у Земун пољу код Алтине однела је један живот, а повређено је још четворо њих. Погинула је девојка Слађана Арнаутовић (18). Малолетни возач И.Ј. (16) управљао је возилом… »
Нови детаљи стравичне несреће у Земун Пољу: Возач (16) имао алкохол у крви! Отац настрадале: Рекле су ми тата јавићемо ти се…
Курир 30.08.2021
00:11 Место стравичне саобраћајне несреће у Земун Пољу Стравична саобраћајна несрећа догодила се синоћ у Земун Пољу, услед које је погинула девојчица С. А. (17), а њена сестра М. А. (19) задобила је лаке телесне повреде… »
Ово је девојка која је страдала у земун пољу: Слађана је имала само 16 година, породица очајна (фото/видео)
Вечерње новости 30.08.2021
Фото: М. Анђела Репортери "Новости" су на месту трагедије затекли оборену бандеру, а приметни су и мањи трагови кочења. Тешке повреде задобио је и дечак (10), док су још три особе лакше повређене. Реч је о девојци старој 19… »
Возач излетео с пута и закуцао се у бандеру, задобио тешке повреде ВИДЕО
Нова 30.08.2021
У саобраћајној несрећи, која се догодила јуче око 19 сати на Мишелуку, повређена је једна особа. Возач таксија излетео је са пута и ударио у бандеру, на терену је екипа хитне помоћи, јер је возач задобио повреде. А пост схаред би… »
Тешка саобраћајна несрећа у Земун Пољу, једна особа страдала
Данас 29.08.2021
У тешкој саобраћајној несрећи која се десила вечерас у Земун Пољу једна жена је погинула, а једна девојчица је повређена. Портали наводе да се несрећа догодила када је аутомобил „пежо“ излетео са коловоза и ударио у бандеру… »
Вести дана »

Србија тугује: Сахрана Дејана Миловановића на дан "вечитог дербија"
Мондо пре 12 минутајош 49 повезаних

Температура пада за 15 степени: Ристић најавио драстичну промену, хладни талас почиње овог датума
Мондо пре 1 сатјош 26 повезаних

Студент Богдан Јовичић још није пребачен у затворску болницу у Београду, најављен протест за сутра
Радио 021 пре 7 минутајош 18 повезаних