Повезане вести

Градоначелник Београда нам чита андрића у свом кабинету: Зоран Радојичић снима изводе књига у краљевској библиотеци! (фото)…

Градоначелник Београда нам чита андрића у свом кабинету: Зоран Радојичић снима изводе књига у краљевској библиотеци! (фото)…

Курир 30.08.2021
Када бисмо вам рекли да градоначелник Београда ради у библиотеци, не бисте веровали! Али врх београдске власти је у Старом двору, здању које је подигао још краљ Милан, где су се смењивале крунисане главе, династије и режими. У… »
Кабинет социјалисте и челника скуштине града некад је био Капела, САД је ту "девојачки харем": Никодијевић: Понекад се и…

Кабинет социјалисте и челника скуштине града некад је био Капела, САД је ту "девојачки харем": Никодијевић: Понекад се и…

Курир 30.08.2021
Када бисмо вам рекли да да председник Градске скупштине ради у капели, не бисте веровали! Али врх београдске власти је у Старом двору, здању које је подигао још краљ Милан, где су се смењивале крунисане главе, династије и… »
Весић краљев салон претворио у музеј: Имао сам девојку на историји уметности, па сам две године ишао на њена предавањана…

Весић краљев салон претворио у музеј: Имао сам девојку на историји уметности, па сам две године ишао на њена предавањана…

Курир 30.08.2021
Када бисмо вам рекли да заменик градоначелника Београда Горан Весић ради у салону, не бисте веровали, али Горан Весић заиста јесте у салону, који је служио за пријем дворских гостију. Јер Стари двор, односно Скупштина града… »

Вести дана »