Povezane vesti

Bez vode ulice u Novom Sadu, Petrovaradinu i ceo Begeč

Bez vode ulice u Novom Sadu, Petrovaradinu i ceo Begeč

Dnevnik 30.08.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti kvart oivičen ulicama Feješ Klare, Stanoja Glavaša, Šarplaninske i Ćirila i Metodija i deo Ulice Orlovića Pavla (od Ulice Janka Čmelika do Bulevara Evrope), dok će do 15 sati bez vode… »
Deo Adamovićevog naselja u utorak 10 sati bez vode

Deo Adamovićevog naselja u utorak 10 sati bez vode

Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 31. avgusta, od 7 do 17 sati biti ulice Đorđa Magaraševića i Braće Krkljuš u Novom Sadu. Kao i obično, iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko… »
Ulica Živojina Ćuluma u utorak sedam sati bez vode

Ulica Živojina Ćuluma u utorak sedam sati bez vode

Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 31. avgusta, od 8 do 15 sati biti Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Delovi Novog Sada i ceo Begeč bez vode zbog havarije

Delovi Novog Sada i ceo Begeč bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 30.08.2021
JKP "Vodovod i kanalizacija" javlja... Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti kvart oivičen ulicama Feješ Klare, Stanoja Glavaša, Šarplaninske i Ćirila i Metodija, kao i deo Ulice Orlovića Pavla (od Janka Čmelika do… »
Ulica Živojina Ćuluma u utorak bez vode zbog radova

Ulica Živojina Ćuluma u utorak bez vode zbog radova

Dnevnik 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra, 31. avgusta, bez vode će od 8 do 15 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije

Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Ulica Pavla Ristića u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »