Povezane vesti
Bez vode ulice u Novom Sadu, Petrovaradinu i ceo Begeč
Dnevnik 30.08.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti kvart oivičen ulicama Feješ Klare, Stanoja Glavaša, Šarplaninske i Ćirila i Metodija i deo Ulice Orlovića Pavla (od Ulice Janka Čmelika do Bulevara Evrope), dok će do 15 sati bez vode biti… »
Deo Adamovićevog naselja u utorak 10 sati bez vode
Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 31. avgusta, od 7 do 17 sati biti ulice Đorđa Magaraševića i Braće Krkljuš u Novom Sadu. Kao i obično, iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Ulica Živojina Ćuluma u utorak sedam sati bez vode
Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 31. avgusta, od 8 do 15 sati biti Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Novog Sada i ceo Begeč bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.08.2021
JKP "Vodovod i kanalizacija" javlja... Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti kvart oivičen ulicama Feješ Klare, Stanoja Glavaša, Šarplaninske i Ćirila i Metodija, kao i deo Ulice Orlovića Pavla (od Janka Čmelika do Bulevara… »
Ulica Živojina Ćuluma u utorak bez vode zbog radova
Dnevnik 30.08.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra, 31. avgusta, bez vode će od 8 do 15 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.08.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Ulica Pavla Ristića u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 53 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 33 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 28 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Nova ekonomija pre 23 minutajoš 11 povezanih