Повезане вести
Био је упуцан и борио се за живот: Реља се захвалио доктору који га је спасио
Нова 30.08.2021
Непознати мушкарац пуцао је на Рељу Поповића када је репер имао само 19 година. Он је тада једва преживео, те се на Инстаграму поново захвалио доктору који му је тада спасио живот. Рељина реакција уследила је након што се на… »
Бог те је спасао, ја сам те само оперисао: Реља је пре 14 година био упуцан, замало да изгуби живот, а сад се захвалио њему!
Курир 30.08.2021
Репер Реља Поповић тренутно живи прилично мирним и породичним животом, а мало ко зна да је са 19 година био упуцан у стомак, те да је за длаку избегао смрт. То се десило пре 14 година, а Реља је сада на свом Инстаграму поделио… »
"Сине, бог те је спасио,: ја сам само оперисао" Реља био упуцан и једва преживео, а још увек памти речи човека који му је…
Блиц 30.08.2021
На репера Рељу Поповића пуцао је непознати мушкарац, када је музичар имао само 19 година. Он је тада једва преживео, а сада се на свом Инстаграм профилу поново захвалио доктору који му је спасио живот. - Не желим да причам о том… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 26 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане