Повезане вести

"Волим да плешем": Британски министар се распаметио у техно клубу, сви причају о снимку (видео)

"Волим да плешем": Британски министар се распаметио у техно клубу, сви причају о снимку (видео)

Блиц 30.08.2021
Одевен у одело, без кравате, и наизглед сам, британски министар Мајкл Гов снимљен је на плесном подијуму у клубу Бохемиа у центру Абердина у раним јутарњим сатима у недељу, пише Скај Њуз. Клуб је био домаћин техно вечери под… »
Заиграо а боље да није: Британски министар покушао да не плати улазницу за техно журку, поручио менаџеру: Волим да играм…

Заиграо а боље да није: Британски министар покушао да не плати улазницу за техно журку, поручио менаџеру: Волим да играм…

Курир 30.08.2021
Одевен у одело, без кравате, и наизглед сам, британски министар Мајкл Гови снимљен је на плесном подијуму у клубу Боемија у центру Абердина у раним јутарњим сатима. Како преноси Скај њуз, клуб је био домаћин техно и џангл… »
Британски министар се разиграо на техно журци, али боље да није ВИДЕО

Британски министар се разиграо на техно журци, али боље да није ВИДЕО

Нова 30.08.2021
Одевен у одело, без кравате, и наизглед сам, британски министар Мајкл Гов снимљен је на плесном подијуму у клубу Бохемиа у центру Абердеена у раним јутарњим сатима у недјељу, доноси Скај Њуз. Клуб је био домаћин тецхно вечери… »

Вести дана »