Povezane vesti
"Volim da plešem": Britanski ministar se raspametio u tehno klubu, svi pričaju o snimku (video)
Blic 30.08.2021
Odeven u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podijumu u klubu Bohemia u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima u nedelju, piše Skaj Njuz. Klub je bio domaćin tehno večeri pod nazivom "Pipe", a na… »
Zaigrao a bolje da nije: Britanski ministar pokušao da ne plati ulaznicu za tehno žurku, poručio menadžeru: Volim da igram…
Kurir 30.08.2021
Odeven u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Govi snimljen je na plesnom podijumu u klubu Boemija u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima. Kako prenosi Skaj njuz, klub je bio domaćin tehno i džangl večeri pod nazivom Pajp, a… »
Britanski ministar se razigrao na tehno žurci, ali bolje da nije VIDEO
Nova 30.08.2021
Odeven u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podijumu u klubu Bohemia u centru Aberdeena u ranim jutarnjim satima u nedjelju, donosi Skaj Njuz. Klub je bio domaćin techno večeri pod nazivom Pipe, a na… »
Vesti dana »

Pregovori ili ultimatumi: Koliko je realno da Trampov mirovni plan za Gazu da neki rezultat?
Euronews pre 31 minutajoš 24 povezane

Na delu teritorije opštine Arilje proglašena je vanredna situacija
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 23 povezane

Skandal Bena Gvira: Izraelski ministar snimio kako se ruga zarobljenima s flotile VIDEO
B92 pre 6 satijoš 26 povezanih

Naša pevačica okovana snegom u Ivanjici u oktobru: Ne može da mrdne, šok prizori, stiglo i upozorenje (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 160 povezanih