Повезане вести

Горан бесомучно ударао супругу мотком с ексером, а онда прешао на мајку! "Ни сама не знам колико удараца сам добила"

Горан бесомучно ударао супругу мотком с ексером, а онда прешао на мајку! "Ни сама не знам колико удараца сам добила"

Мондо 30.08.2021
Горан (30) из места Заблаће код Чачка претукао је ноћас своју супругу Николију, и том приликом је тешко повредио. Он је, према речима здравствених радника, мотком на којој је био закуцан ексер тукао супругу до изнемоглости. Горан… »
Мајка насилника који је тукао супругу: Покушала сам да заштитим снаху

Мајка насилника који је тукао супругу: Покушала сам да заштитим снаху

Нова 30.08.2021
"Само молим бога да ми преживи снаха коју је, нажалост, мој син Горан, ноћас претукао скоро насмрт". Тако у исповести за Нова.рс почиње причу мајка насилника Стоја Вучковић из Заблаћа код Чачка. Према њеним речима, он ће… »
Покушала сам да заштитим снаху: Супрузи откинуо уво језивим батинама, а онда почео да туче и рођену мајку детаљи ужаса у Чачку…

Покушала сам да заштитим снаху: Супрузи откинуо уво језивим батинама, а онда почео да туче и рођену мајку детаљи ужаса у Чачку…

Курир 30.08.2021
Само молим Бога да ми преживи снаха коју је нажалост мој син Горан ноћас претукао скоро насмрт. Тако почиње исповест мајка насилника Стоја Вучковић из Заблаћа код Чачка. Према њеним речима Горан ће највероватније након… »

Вести дана »