Povezane vesti

Goran besomučno udarao suprugu motkom s ekserom, a onda prešao na majku! "Ni sama ne znam koliko udaraca sam dobila"

Goran besomučno udarao suprugu motkom s ekserom, a onda prešao na majku! "Ni sama ne znam koliko udaraca sam dobila"

Mondo 30.08.2021
Goran (30) iz mesta Zablaće kod Čačka pretukao je noćas svoju suprugu Nikoliju, i tom prilikom je teško povredio. On je, prema rečima zdravstvenih radnika, motkom na kojoj je bio zakucan ekser tukao suprugu do iznemoglosti. Goran (30) iz mesta… »
Majka nasilnika koji je tukao suprugu: Pokušala sam da zaštitim snahu

Majka nasilnika koji je tukao suprugu: Pokušala sam da zaštitim snahu

Nova 30.08.2021
"Samo molim boga da mi preživi snaha koju je, nažalost, moj sin Goran, noćas pretukao skoro nasmrt". Tako u ispovesti za Nova.rs počinje priču majka nasilnika Stoja Vučković iz Zablaća kod Čačka. Prema njenim rečima, on će najverovatnije… »
Pokušala sam da zaštitim snahu: Supruzi otkinuo uvo jezivim batinama, a onda počeo da tuče i rođenu majku detalji užasa u…

Pokušala sam da zaštitim snahu: Supruzi otkinuo uvo jezivim batinama, a onda počeo da tuče i rođenu majku detalji užasa u…

Kurir 30.08.2021
Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je nažalost moj sin Goran noćas pretukao skoro nasmrt. Tako počinje ispovest majka nasilnika Stoja Vučković iz Zablaća kod Čačka. Prema njenim rečima Goran će najverovatnije nakon zadržavanja koje mu je… »

Vesti dana »