Повезане вести

Јуче се куне у веру, данас неће на устоличење на Цетиње: Осцилације Кривокапића - вером до столице, али не столицом за веру…

Јуче се куне у веру, данас неће на устоличење на Цетиње: Осцилације Кривокапића - вером до столице, али не столицом за веру…

Србија данас 31.08.2021
Свој заокрет према Цркви и церемонији заказној за 5. сепрембар оправдао је решеношћу да не даје повода за нове сукобе у држави. Упркос "тврдој" вери, бројним изјавама и јавним обећањима да ће доћи на Цетиње, и то сам, без… »
Неће на Цетиње: Кривокапић не жели да присуствује устоличењу Јоаникија, иако се представља као верник

Неће на Цетиње: Кривокапић не жели да присуствује устоличењу Јоаникија, иако се представља као верник

Правда 31.08.2021
Упркос "тврдој" вери, бројним изјавама и јавним обећањима да ће доћи на Цетиње, и то сам, без обезбеђења, председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић одбио је у понедељак да присуствује устоличењу новог митрополита… »
Здравко слуша странце, неће на цетиње: Кривокапић не жели да присуствује устоличењу Јоаникија, иако се представља као верник…

Здравко слуша странце, неће на цетиње: Кривокапић не жели да присуствује устоличењу Јоаникија, иако се представља као верник…

Вечерње новости 31.08.2021
Здравко Кривокапић и митрополит Јоаникије Свој заокрет према Цркви и церемонији заказној за 5. сепрембар оправдао је решеношћу да не даје повода за нове сукобе у држави. Нагла промена курса премијера, свега неколико дана пред… »
Кривокапић погазио реч: Обећавао да ће ићи на устоличење митрополита Јоаникија, па подвио реп пред страним амбасадорима

Кривокапић погазио реч: Обећавао да ће ићи на устоличење митрополита Јоаникија, па подвио реп пред страним амбасадорима

Вечерње новости 30.08.2021
Фото Новости Здравко Кривокапић је 10. августа ове године изјавио да сваки комита који се противи устоличењу митрополита у Цетињском манастиру и који има нешто против њега, може то лично да му каже. - Ја вам тврдим доћи ћу на… »

Вести дана »