Повезане вести

За мене је Црвена звезда као Реал Мадрид! Драговић објаснио: Тамо ме нису поштовали као у Београду

За мене је Црвена звезда као Реал Мадрид! Драговић објаснио: Тамо ме нису поштовали као у Београду

Мондо 31.08.2021
Александар Драговић објаснио је да је за њега Црвена звезда као Реал Мадрид. Александар Драговић објаснио је да је за њега Црвена звезда као Реал Мадрид. Аустријски фудбалер српског порекла Александар Драговић говорио је… »
Драговић још једном одушевио делије: Звезда је за мене као Реал, деди сам забранио да носи мој дрес!

Драговић још једном одушевио делије: Звезда је за мене као Реал, деди сам забранио да носи мој дрес!

Хот спорт 31.08.2021
Драго му је што игра редовно. Александар Драговић је у Црвену звезду стигао као велико појачање из Бајера, а до сада је већ показао свој квалитет. Аустријанац српског порекла је за бечки дневник Хојте, говорио о томе колико му… »
„Звезда је мој Реал“: Драговић за аустријске медије емотивно причао о клубу

„Звезда је мој Реал“: Драговић за аустријске медије емотивно причао о клубу

Нова 31.08.2021
Аустријски фудбалски репрезентативац српског порекла Александар Драговић, рекао је да га многи људи не разумеју, али да је за њега Црвена Звезда као Реал Мадрид. „Тај дрес, навијачи, значе ми екстремно много. Бесконачно сам… »
Драговић: Београд је за мене као Реал Мадрид

Драговић: Београд је за мене као Реал Мадрид

Вести онлине 31.08.2021
Аустријски репрезентативац српског порекла Александар Драговић рекао је да, га многи људи не разумеју, али је за њега Црвена Звезда као Реал Мадрид. – Тај дрес, навијачи ми значе екстремно много. Бесконачно сам поносан што могу… »

Вести дана »