Povezane vesti

Za mene je Crvena zvezda kao Real Madrid! Dragović objasnio: Tamo me nisu poštovali kao u Beogradu

Za mene je Crvena zvezda kao Real Madrid! Dragović objasnio: Tamo me nisu poštovali kao u Beogradu

Mondo 31.08.2021
Aleksandar Dragović objasnio je da je za njega Crvena zvezda kao Real Madrid. Aleksandar Dragović objasnio je da je za njega Crvena zvezda kao Real Madrid. Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović govorio je medijima o tretmanu koji ima u… »
Dragović još jednom oduševio delije: Zvezda je za mene kao Real, dedi sam zabranio da nosi moj dres!

Dragović još jednom oduševio delije: Zvezda je za mene kao Real, dedi sam zabranio da nosi moj dres!

Hot sport 31.08.2021
Drago mu je što igra redovno. Aleksandar Dragović je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje iz Bajera, a do sada je već pokazao svoj kvalitet. Austrijanac srpskog porekla je za bečki dnevnik Hojte, govorio o tome koliko mu Zvezda znači. – Taj dres… »
„Zvezda je moj Real“: Dragović za austrijske medije emotivno pričao o klubu

„Zvezda je moj Real“: Dragović za austrijske medije emotivno pričao o klubu

Nova 31.08.2021
Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović, rekao je da ga mnogi ljudi ne razumeju, ali da je za njega Crvena Zvezda kao Real Madrid. „Taj dres, navijači, znače mi ekstremno mnogo. Beskonačno sam ponosan što mogu da igram za… »
Dragović: Beograd je za mene kao Real Madrid

Dragović: Beograd je za mene kao Real Madrid

Vesti online 31.08.2021
Austrijski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović rekao je da, ga mnogi ljudi ne razumeju, ali je za njega Crvena Zvezda kao Real Madrid. – Taj dres, navijači mi znače ekstremno mnogo. Beskonačno sam ponosan što mogu da igram za taj klub –… »

Vesti dana »