Повезане вести
Ведрана Гачић победница међународног конкурса илустрација
ОК радио 31.08.2021
На Међународном конкурсу илустрација ,,Ми смо Достојевски" у организацији Руског дома, а поводом 200. годишњице рођења Фјодора Достојевског, победила је Ведрана Гачић, ученица Гимназије ,,Бора Станковић" у Врању. Конкурс је… »
Велики успех гимназијалке из Врања: Ведрана је победница Међународног конкурса "Ми смо Достојевски" (фото)
Курир 31.08.2021
Ово учешће и признање улепшали су ми лето, каже Ведрана. ВРАЊЕ - На Међународном конкурсу илустрација ,,Ми смо Достојевски" у организацији Руског дома, а поводом 200. годишњице рођења Фјодора Достојевског, победила је Ведрана… »
Гимназијалка из Врања победница Међународног конкурса илустрација „Ми смо Достојевски”
Југ пресс 31.08.2021
ВРАЊЕ “ Ведрана Гачић, ученица Гимназије „Бора Станковић“ у Врању победила је на Међународном конкурсу илустрација „Ми смо Достојевски“. Могли су да учетвују кандидати из целог света илустрацијом самостално одабраног дела… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 16 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 1 минутјош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 21 минутајош 29 повезаних