Povezane vesti
Miha otpisao Falćinelija, bivši napadač Zvezde uskoro u novom klubu?
Sportske.net 31.08.2021
Italijan Dijego Falćineli napustio je Crvenu zvezdu po okončanju pozajmice iz Bolonje. Siniša Mihajlović očigledno ne računa na 30-godišnjeg napadača koji je postigao 13 golova na 37 nastupa za "crveno-bele", pa je u potrazi za sredinom u kojoj će… »
Dijego Falčineli u predgrađu Rima
Mozzart sport 31.08.2021
Bivši napadač Crvene zvezde blizu prelaska u Frozinone. Bivši centarfor Crvene zvezde Dijego Falčineli bi pred sam kraj prelaznog roka mogao da potpiše za novi klub. Iskusni špic je član Bolonje, ali Siniša Mihajlović ne računa na njega, pa bi do kraja… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas kraj toplotnog talasa i stiže naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 20 povezanih
Srbi među žrtvama napada na Kule bliznakinje: Pre 25 godina Bojan je posle eksplozije pozvao verenicu i rekao joj ovu rečenicu: Njegovo telo nikada nije nađeno!
Blic pre 24 minutajoš 26 povezanih
Studenti krenuli u kampanju iz Novog Sada: Predstavljeni kandidati, uz poruku 'Odavde je počelo'
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih
"Čuvaj me se" Otkriven motiv krvavog pira u zagrebačkoj školi: Učenik nasrnuo nožem na đaka, spremačica pokušala da ga zaštiti, pa i sama povređena
Blic pre 9 minutajoš 19 povezanih
"Mentalno sam i fizički veoma jaka!" Sabalenka hoće titulu na US Openu: Osećam se samouvereno!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane