Повезане вести
Маске ц́е пасти до краја: Кривокапиц́ објаснио зашто нец́е иц́и на Цетиње
Спутник 31.08.2021
Ауторски текст премијера Кривокапиц́а поводом одлуке да не присуствује устоличењу митрополита Јоаникија 5. септембра на Цетињу. „Нец́у иц́и на Цетиње петог септембра. Нец́у иц́и, иако сам дубоко на Цетињу, у срцу Цетињског… »
Провладини медији дижу тензију: Шта је Кривокапић поручио, а шта смо чули с ТВ-а
Н1 Инфо 31.08.2021
Ових дана свака изговорена реч у вези са устоличењем митрополита Јоаникија мора посебно да се појашњава, јер је свако тумачи на свој начин. Црногорски премијер најпре је рекао да се могућа забрана окупљања не односи на… »
Кривокапић: Мислим на јавни интерес – верник сам, али носим премијерску дужност
Н1 Инфо 31.08.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић поновио је да неће присуствовати устоличењу митрополита црногорско-приморског Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија 5. септембра на Цетиње јер, како је саопштио, као премијер мора да… »
“Нећу ићи на Цетиње, јер нећу да личим на Мила Ђукановића”
Вести онлине 31.08.2021
“Нећу ићи на Цетиње петог септембра. Нећу ићи, иако сам дубоко на Цетињу, у срцу Цетињског манастира који је и моје срце”, написао је премијер Црне Горе у ауторском тексту за сајт Вијести.ме. Он је поновио да неће бити на… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 12 минутајош 95 повезаних
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 43 минутајош 31 повезана