Povezane vesti
Prva beba iz Avganistana Majka tek izašla iz aviona, odmah poslata na kliniku
Alo 31.08.2021
Avganistanka koja je trudna doletela u Skoplje avionom iz Kabula rodila je danas zdravog dečaka. Avganistanka je rodila zdravu bebu tešku tri kilograma i 200 grama, a porodila se na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Skoplju, prenela je televizija… »
Avganistanka koja je trudna stigla u Skoplje rodila zdravog dečaka
N1 Info 31.08.2021
Avganistanka koja je trudna doletela u Skoplje avionom iz Kabula rodila je danas zdravog dečaka. Kako je objavila Televizija Telma, Avganistanka je rodila zdravu bebu tešku tri kilograma i 200 grama, a porodila se na Klinici za ginekologiju i akušerstvo… »
Iz aviona pravo u porodilište: Avganistanka koja je trudna stigla u Skoplje rodila zdravog dečaka
Kurir 31.08.2021
Avganistanka koja je trudna doletela u Skoplje avionom iz Kabula rodila je danas zdravog dečaka. Kako je objavila Televizija Telma, Avganistanka je rodila zdravu bebu tešku tri kilograma i 200 grama, a porodila se na Klinici za ginekologiju i akušerstvo… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Legendarni teniser došao da gleda Novaka u prvom kolu US Opena!
Telegraf pre 17 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana