Повезане вести

Шумахер је у жалосном стању: Потресна исповест Михаеловог пријатеља

Шумахер је у жалосном стању: Потресна исповест Михаеловог пријатеља

Вечерње новости 31.08.2021
Фото: ЕПА/ДИЕГО АЗУБЕЛ Михаелов близак пријатељ Филип Штрајф, који је и сам доживео тешку несрећу после које је остао парализован од појаса, често је посћивао Шумија док је Немац био у болници у Греноблу. Откад се лечи код куће… »
Нове информације не могу да охрабре његове навијаче: Шумахеров близак пријатељ открио у каквом се стању налази легенда…

Нове информације не могу да охрабре његове навијаче: Шумахеров близак пријатељ открио у каквом се стању налази легенда…

Хот спорт 31.08.2021
Осам година је прошло откако је Михаел Шумахер доживео тешку несрећу. Његов близак пријатељ Филип Штрајф, који је и сам доживео тешку несрећу после које јо остао парализован до појаса, често је посећивао Михаела док је лежао у… »
Катастрофа - процурило стање михаела шумахера: Ситуација је критична - ''Не знам зашто га држе живим!''

Катастрофа - процурило стање михаела шумахера: Ситуација је критична - ''Не знам зашто га држе живим!''

Мондо 31.08.2021
Некадашњи колега у неколико реченица открио да је стање легендарног возача много теже него што се причало. Некадашњи колега у неколико реченица открио да је стање легендарног возача много теже него што се причало. Легендарни… »
Откривена тајна о Шумахеру: Много је смршао, нема поенте да буде у том стању

Откривена тајна о Шумахеру: Много је смршао, нема поенте да буде у том стању

Нова 31.08.2021
О стању Михаела Шумахера готово осам година готово да нема правих информација. Откривају се тек делићи комплексне здравствене ситуације, а сада је бивши колега одлучио да проговори. Док читава планета са нестрпљењем чека… »

Вести дана »