Povezane vesti
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Glas Zaječara 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Brnabić: Imunizacija jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
Nova 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Imunizacija – jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
N1 Info 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Novi magazin 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. "Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa
Beta pre 31 minutajoš 22 povezane
Spremite se za preokret: Detaljna vremenska prognoza za narednih 10 dana
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
Morava info pre 31 minutajoš 13 povezanih
ZAPLENjENO 400 kilograma duvana! Policija otkrila skriveni bunker u kamionu na putu Raška–Novi Pazar (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 9 povezanih
Bjelogrlić: „Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo“
Serbian News Media pre 46 minutajoš 7 povezanih