Povezane vesti
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Glas Zaječara 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Brnabić: Imunizacija jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
Nova 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Imunizacija – jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
N1 Info 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Novi magazin 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. "Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Vesti dana »
Preminuo Mark Brnović, kojeg je Tramp nominovao za ambasadora u Srbiji
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Bračni par na Pešterskoj visoravni sleteo autom u snežni nanos. Pripadnici Granične policije hitno reagovali: Odmah počela evakuacija.
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
MUP: Krivična prijava protiv osumnjičene da je razbila prozor i staklo na vratima Patrijaršije
Danas pre 1 satjoš 2 povezane