Povezane vesti
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Glas Zaječara 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Brnabić: Imunizacija jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
Nova 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Imunizacija – jedini način da se ratosiljamo bede, a pričamo o merama
N1 Info 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. „Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo svakodnevno o… »
Brnabić: Medicinski deo Kriznog štaba će insistirati na uvođenu kovid propusnica
Novi magazin 31.08.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se komplikuje epidemiološka situacija i dodala da je sigurna da će medicinski deo Kriznog štaba insistirati na uvođenju kovid propusnica. "Mi imamo prilične pravne probleme s tim, ali razgovaramo… »
Vesti dana »

Đoković: Ako je iko bio otvoren i radoznao da proba sve što medicina i nauka nude, to sam ja, ali telo ne sluša
Sportski žurnal pre 28 minutajoš 36 povezanih

VIDEO Trenutak kada je kamera snimila Bogdana u svlačionici: Jokić bio pored njega, prišao i Avramović
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Kallas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez plaćanja reparacija
SEEbiz pre 3 minutajoš 7 povezanih