Повезане вести

Брнабић: Медицински део Кризног штаба ће инсистирати на увођену ковид пропусница

Брнабић: Медицински део Кризног штаба ће инсистирати на увођену ковид пропусница

Глас Зајечара 31.08.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се компликује епидемиолошка ситуација и додала да је сигурна да ће медицински део Кризног штаба инсистирати на увођењу ковид пропусница. „Ми имамо приличне правне проблеме с… »
Брнабић: Имунизација једини начин да се ратосиљамо беде, а причамо о мерама

Брнабић: Имунизација једини начин да се ратосиљамо беде, а причамо о мерама

Нова 31.08.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да се компликује епидемиолошка ситуација и додала да је сигурна да ће медицински део Кризног штаба инсистирати на увођењу ковид пропусница. „Ми имамо приличне правне проблеме с тим, али… »
Брнабић: Имунизација – једини начин да се ратосиљамо беде, а причамо о мерама

Брнабић: Имунизација – једини начин да се ратосиљамо беде, а причамо о мерама

Н1 Инфо 31.08.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да се компликује епидемиолошка ситуација и додала да је сигурна да ће медицински део Кризног штаба инсистирати на увођењу ковид пропусница. „Ми имамо приличне правне проблеме с тим, али… »

Нови магазин 31.08.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се компликује епидемиолошка ситуација и додала да је сигурна да ће медицински део Кризног штаба инсистирати на увођењу ковид пропусница. "Ми имамо приличне правне проблеме с… »

Вести дана »