Повезане вести
Збрка око Гризмановог уговора, ово је права истина
Спортске.нет 01.09.2021
Антоан Гризман је био бомба последњег дана прелазног рока, пошто је непосредно пре поноћи постао нови повратник у Атлетико Мадрид. Иако се спекулисало да Атлетико има обавезу да га откупи наредног лета, клаузула је ипак мало… »
Саул о детаљима незапамћене драме: Било је 23.57, мислио сам да неће проћи, осећао сам се као Де Хеа
Моззарт спорт 01.09.2021
"Помислио сам у себи: Ово неће проћи и то је то. Било је то дуго поподне и дуга ноћ", каже шпански везиста. Због једног посла је синоћ пред поноћ стала читава Европа. Један пад система за обрађивање трансфера у Шпанији укочио је… »
Незапамћена драма у финишу прелазног рока: Три велика трансфера у поноћ, због проблема са системом замало да све пропадне!
Хот спорт 01.09.2021
Чекала се бомба око Килијана Мбапеа, која није експлодирала, барем не за сада…. Међутим, неки други трансфери обележили су сам финиш прелазног рока, а у једном моменту је чак и деловало да би све могло да падне у воду, због… »
Драма на крају прелазног рока: Три трансфера замало пропала због пада система
Нова 01.09.2021
Један од најлуђих прелазних рокова у историји фудбала имао је драматичну завршницу. Трансфери Саула Нигеза, Антоана Гризмана и Лука де Јонга замало нису реализовани због пада система за регистрацију играча у Шпанији Та три… »
Лудница у минут до 12: Пао систем, али су прошли трансфери Саула, Гризмана и Де Јонга!
Моззарт спорт 01.09.2021
Феноменална завршница спектакуларног дана на фудбалској пијаци. Овакав прелазни рок, један од најузбудљивијих у историји, није могао да прође без овакве драме! Веровали или не, за све је био одговоран систем за регистрацију… »
Неочекивана трансфер-бомба у Шпанији! Барселона остала без још једне звезде, Гризман се враћа у Атлетико - на "Ноу Кампу"…
Спортал блиц 31.08.2021
Иако је мало тога говорило да би нешто овако могло да се деси, поготово јер су неки други играчи били у фокусу, један велики повратак обележио је последњи дан прелазног рока, јер је поново у . Током читавог лета "јорганџије" су… »
Гризман се вратио у Атлетико
Данас 31.08.2021
Барселона је успела у намери да се реши високих примања Антона Гризмана. У смирај прелазног рока договорен је повратак Француза у Атлетико као позајмељног играча, уз опцију да наредног лета буде откупљен за 40 милиона евра… »
Гризман се враћа: Договор Барселоне и Атлетика, Француз на позајмици
Вечерње новости 31.08.2021
Фото: ЕПА Он долази на позајмицу, уз могућност откупа за 40 милиона евра. За једну сезону, Француз је, за Барселону, одиграо 102 меча уз 35 голова и 17 асистенција. У Атлетику је провео четири сезоне, и, за то време, одиграо 257… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 19 повезаних
Обреновић: Највећи проблем НИС-а неизвесност, сви сценарији могући
РТС пре 30 минутајош 13 повезаних
Почела примена мера у Аустралији: Млађима од 16 година забрањене друштвене мреже
Данас пре 1 сатјош 10 повезаних