Povezane vesti
Dodik: Samo ću poručiti Džaferoviću, još dugo će me gledati u Predsedništvu BiH
Nova 01.09.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je bošnjačkom članu tog najvišeg tela BiH Šefiku Džaferoviću da Republika Srpska neće podleći pritiscima da prihvati novog visokog predstavnika, javlja RTRS. „Samo ću poručiti… »
Dodik: Džaferović će me još dugo gledati
Dnevnik 01.09.2021
BANjALUKA: Republika Srpska neće podleći pritiscima da prihvati novog visokog predstavnika, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i svom bošnjačkom kolegi Šefiku Džaferovića poručio da će ga još dugo gledati. "Samo ću… »
Cvijanović: Zahtevom da Dodik bude smenjen Džaferović pokazuje nemoć države BiH
Danas 01.09.2021
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Zvorniku da je zahtev bošnjačkog člana Predsedništva BiH Šefika Džaferovića za smenu srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika pokazuje njegovu nemoć, kao i nemoć države… »
Vučić: Zahtev Džafeforića za smenu Dodika toliko opasan da nemam reči
Danas 01.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je zahtev bošnjačkog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefika Džaferovića da visoki predstavnik Kristijan Šmit smeni srpskog člana u tom telu Milorda Dodika „toliko opasna da… »
Opasni presedani u BiH: Vučić o inicijativi za smenu Dodika
Večernje novosti 31.08.2021
Foto: Printskrin/Pink - Neće biti takvih odluka, gotovo sam siguran. Ne verujem da će ih biti, pošto poznajem gospodina Šmita, a ako to uradi, Srbija to neće prihvatiti. Nećemo prihvatiti da neko drugi sa strane nameće narodnu volju. To je toliko… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih