Повезане вести
Додик: Само ћу поручити Џаферовићу, још дуго ће ме гледати у Председништву БиХ
Нова 01.09.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је бошњачком члану тог највишег тела БиХ Шефику Џаферовићу да Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, јавља РТРС. „Само ћу поручити… »
Додик: Џаферовић ће ме још дуго гледати
Дневник 01.09.2021
БАЊАЛУКА: Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовића поручио да ће га још дуго… »
Цвијановић: Захтевом да Додик буде смењен Џаферовић показује немоћ државе БиХ
Данас 01.09.2021
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Зворнику да је захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за смену српског члана Председништва Милорада Додика показује његову немоћ, као и… »
Вучић: Захтев Џафефорића за смену Додика толико опасан да немам речи
Данас 01.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је захтев бошњачког члана Председништва Босне и Херцеговине Шефика Џаферовића да високи представник Кристијан Шмит смени српског члана у том телу Милорда Додика „толико… »
Опасни преседани у БиХ: Вучић о иницијативи за смену Додика
Вечерње новости 31.08.2021
Фото: Принтскрин/Пинк - Неће бити таквих одлука, готово сам сигуран. Не верујем да ће их бити, пошто познајем господина Шмита, а ако то уради, Србија то неће прихватити. Нећемо прихватити да неко други са стране намеће народну… »
Вести дана »

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 4 сатијош 1 повезана