Повезане вести

Милорад Додик: Џаферовић ће ме још дуго гледати!

Милорад Додик: Џаферовић ће ме још дуго гледати!

Ало 01.09.2021
Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовића поручио да ће га још дуго гледати. "Само ћу… »
Додик: Џаферовић ће ме још дуго гледати

Политика 01.09.2021
БАЊАЛУКА – Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовића поручио да ће га још дуго… »
Отворен Генерални конзулат Турске у Новом Пазару (ВИДЕО)

Отворен Генерални конзулат Турске у Новом Пазару (ВИДЕО)

Вести онлине 01.09.2021
Генерални конзулат Републике Турске отворен је у Новом Пазару у присуству министара спољних послова Србије и Турске, Николе Селаковића и Мевлета Чавушоглуа. Министар Селаковић је присутнима пренео срдачне поздраве и поруку… »
Шмит о захтеву да смени Додика: Оптимистичан сам да ћемо разговарати и решити проблеме

Шмит о захтеву да смени Додика: Оптимистичан сам да ћемо разговарати и решити проблеме

РТС 01.09.2021
Институције су ту да раде, рекао је високи представник у БиХ Кристијан Шмит коментаришући захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за смену српског члана Милорада Додика због бојкота те институцује. Кристијан… »
Додик: Само ћу поручити Џаферовићу, још дуго ће ме гледати у Председништву БиХ

Додик: Само ћу поручити Џаферовићу, још дуго ће ме гледати у Председништву БиХ

Н1 Инфо 01.09.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је бошњачком члану тог највишег тела БиХ Шефику Џаферовићу да Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, јавља РТРС. „Само ћу поручити… »
Миливојевић за курир ТВ о смени Додика: Неопходно је да политичке елите нађу механизам за дијалог

Миливојевић за курир ТВ о смени Додика: Неопходно је да политичке елите нађу механизам за дијалог

Курир 01.09.2021
О кризи у Председништву БиХ у емисији Пулс Србије, говорио је некадашњи дипломата Зоран Миливојевић. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик негласањем је блокирао рад овог тела. Због тога се повела општа полемика, а међу… »
Шмит није Педи: Ко покуша да смени Додика чуц́е јединствен одговор – Српска је самостална држава

Шмит није Педи: Ко покуша да смени Додика чуц́е јединствен одговор – Српска је самостална држава

Спутник 01.09.2021
Кристијан Шмит није високи представник у Босни и Херцеговини, он је грађанин, јер га није именовао СБ УН. Он нема могуц́ности да доноси одлуке. Ко год би желео да смењује Милорада Додика морао би да зна да би у том случају… »
Милорад Додик поручио ајатоласима из Сарајева: Још дуго ћете ме гледати!

Милорад Додик поручио ајатоласима из Сарајева: Још дуго ћете ме гледати!

Правда 01.09.2021
Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовића поручио да ће га још дуго гледати. "Само ћу… »
Додик: Џаферовиц́ ц́е ме још дуго гледати /видео/

Додик: Џаферовиц́ ц́е ме још дуго гледати /видео/

Спутник 01.09.2021
Република Српска нец́е подлец́и притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовиц́а поручио да ц́е га још дуго гледати. "Само ц́у… »

РТВ 01.09.2021
БАЊАЛУКА - Република Српска неће подлећи притисцима да прихвати новог високог представника, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и свом бошњачком колеги Шефику Џаферовића поручио да ће га још дуго… »
Џаферовић: Нисам добио одговор од Шмита о смени Додика; Шмит: Све стране да разговарају о проблему

Џаферовић: Нисам добио одговор од Шмита о смени Додика; Шмит: Све стране да разговарају о проблему

РТВ 01.09.2021
БЛЕД - Бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић изјавио је данас да од високог представника Кристијана Шмита, којег Република Српска не признаје, није добио одговор на његов захтев да покрене питање смене српског члана… »
Цвијановић: Јадна је земља у којој позивају странца да смени Додика! Џеферовић показује немоћ државе БиХ!

Цвијановић: Јадна је земља у којој позивају странца да смени Додика! Џеферовић показује немоћ државе БиХ!

Курир 01.09.2021
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Зворнику да је захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за смену српског члана Председништва Милорада Додика показује његову немоћ, као и… »
Додик поручио Џаферовићу: Још ћеш ме дуго гледати овде! (видео)

Додик поручио Џаферовићу: Још ћеш ме дуго гледати овде! (видео)

Вечерње новости 01.09.2021
ФОТО: С.М. - Само ћу поручити Џаферовићу - нисам баш срећан што га гледам тамо, али он ће мене још дуго гледати овде - рекао је Додик новинарима у Рибнику након што је Шефик Џаферовић позвао нелегално именованог високог… »
Цвијановић: Јадна је земља у којој позивају странца да смени Додика!

Цвијановић: Јадна је земља у којој позивају странца да смени Додика!

ФОТО: Кабинет Председнице РС Према њеним речима, народ је тај који има у својим рукама моћ да да мандат некоме да га представља, а није то ни високи представник нити неко из другог ентитета. - Додик је глас Републике Српске у… »
"Још ћеш ме дуго гледати овде" Додик моћним речима разоружао Џаферовића - Република Српска не подлеже притисцима!

"Још ћеш ме дуго гледати овде" Додик моћним речима разоружао Џаферовића - Република Српска не подлеже притисцима!

Србија данас 01.09.2021
Додик је поновио да високи представник може доћи само човек који је именован Резолуцијом Савета безбедности и ништа друго. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас ће га још дуго гледати бошњачки члан… »
Цвијановић: Захтевом да Додик буде смењен Џаферовић показује немоћ државе БиХ

Цвијановић: Захтевом да Додик буде смењен Џаферовић показује немоћ државе БиХ

Нови магазин 01.09.2021
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Зворнику да је захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за смену српског члана Председништва Милорада Додика показује његову немоћ, као и… »
Цвијановић: Џаферовићев захтев за смену Додика показује његову немоћ

Цвијановић: Џаферовићев захтев за смену Додика показује његову немоћ

Н1 Инфо 01.09.2021
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је у Зворнику да је захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за смену српског члана Председништва Милорада Додика показује његову немоћ, као и немоћ… »
Шмит о смени Додика: Високи представник избегавао одговор - па рекао да је оптимиста

Шмит о смени Додика: Високи представник избегавао одговор - па рекао да је оптимиста

Фото: Принтскрин/илустрација Изразио је очекивање да ће све стране у БиХ сести да разговарају како би се, каже, превазишао тај проблем. Шмит је на Бледу, где учествује на Бледском стратешком форуму, на питање Тањуга да ли ће… »
„Очекујем...“: Шмит упитан да ли ц́е сменити Додика

„Очекујем...“: Шмит упитан да ли ц́е сменити Додика

Спутник 01.09.2021
Институције су ту да раде, изјавио је данас Високи представник у БиХ Кристијан Шмит коментаришуц́и захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовиц́а за смену српског члана Милорада Додика због бојкота те институције и… »
Шмит открио да ли ће уважити захтев Џаферовића

Шмит открио да ли ће уважити захтев Џаферовића

Вести онлине 01.09.2021
Институције су ту да раде, изјавио је данас Високи представник у БиХ Кристијан Шмит коментаришући захтев бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовића за сменр српског члана Милорада Додика због бојкота те институцује и… »
"Очекујем..." Шмита питали да ли ц́е сменити Додика, његов одговор је веома чудан

"Очекујем..." Шмита питали да ли ц́е сменити Додика, његов одговор је веома чудан

Ало 01.09.2021
Институције су ту да раде, изјавио је данас лажни високи представник у БиХ Кристијан Шмит коментаришуц́и захтев муслиманског члана Председништва БиХ Шефика Џаферовиц́а за смену српског члана Милорада Додика због бојкота те… »
Комшић и Џаферовић на Бледском форуму, Додик не учествује због Шмита

Комшић и Џаферовић на Бледском форуму, Додик не учествује због Шмита

Нови магазин 01.09.2021
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић и члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић учествују на Бледском стратешком форуму, док српски члан тог тела Милорад Додик није отпутовао у Словенију због новог високог представника у… »
Вучиц́: Био би опасан преседан, Србија на то нец́е пристати

Вучиц́: Био би опасан преседан, Србија на то нец́е пристати

Спутник 01.09.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је опасна и неодговорна изјава бошњачког члана Председништва БиХ Шефика Џаферовиц́а, који је позвао високог представника у БиХ Кристијана Шмита да покрене питање смене српског… »
Шмит не може да смењује Додика: Бурне реакције након позива Џаферовића да се казни српски члан Председништва БиХ

Шмит не може да смењује Додика: Бурне реакције након позива Џаферовића да се казни српски члан Председништва БиХ

Председништво БиХ Српски члан овог тела Милорад Додик присуствовао је седници, али није гласао ни за једну тачку дневног реда, чиме је спречио њихово усвајање. По већ провереном рецепту замене теза одмах је реаговао бошњачки… »

Вести дана »