Повезане вести
"Кривим себе! Немам снаге": Исповест сестре тинејџерке која је погинула у удесу у Земун Пољу, тек сад сазнала истину!
Мондо 01.09.2021
Марија каже да не може себи да опрости што је била брзоплета и села са малолетним Иваном у ауто. Марија каже да не може себи да опрости што је била брзоплета и села са малолетним Иваном у ауто. Марија А. (19) које је повређена у… »
"Не кривимо Ђорђа. Хтели смо да се окумимо": Болна исповест оца, чија је ћерка погинула у Земуну
Телеграф 01.09.2021
Хтели смо и да се окумимо, прича овај човек. Не кривимо се Ђорђе и ја међусобно. Њему су два детета у болници, мени је кћерка погинула. Хтели смо да се окумимо, а ево шта се десило. Ова деца тек кад се нешто овако деси кажу… »
Отац настрадале девојке неутешан: Хтели смо да се окумимо, сад спремамо сахрану
Нова 01.09.2021
"Не кривимо се Ђорђе и ја међусобно. Њему су два детета у болници, мени је кћерка погинула. Хтели смо да се окумимо, а ево шта се десило. Ова деца тек кад се нешто овако деси кажу "Пазићемо"", каже Зоран Арнаутовић, чија је… »
"Не кривим: Га... Њему су два детета у болници, мени је ћерка погинула..." Потресне речи оца настрадале Слађане, с породицом…
Блиц 01.09.2021
Не кривимо се Ђорђе и ја међусобно. Њему су два детета у болници, мени је кћерка погинула. Хтели смо да се окумимо, а ево шта се десило. Ова деца тек кад се нешто овако деси кажу "Пазићемо"... Овако за "Блиц" прича Зоран… »
Вести дана »
Вучић учествује на ГЛОБСЕЦ форуму БЕЛТАЛКС: "Београдски економски разговори"
Блиц пре 9 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 23 минутајош 20 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 2 сатајош 30 повезаних
Временска прогноза за за среду, 10. децембар: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Нови магазин пре 43 минутајош 20 повезаних