Povezane vesti

"Krivim sebe! Nemam snage": Ispovest sestre tinejdžerke koja je poginula u udesu u Zemun Polju, tek sad saznala istinu!

"Krivim sebe! Nemam snage": Ispovest sestre tinejdžerke koja je poginula u udesu u Zemun Polju, tek sad saznala istinu!

Mondo 01.09.2021
Marija kaže da ne može sebi da oprosti što je bila brzopleta i sela sa maloletnim Ivanom u auto. Marija kaže da ne može sebi da oprosti što je bila brzopleta i sela sa maloletnim Ivanom u auto. Marija A. (19) koje je povređena u udesu u nedelju… »
"Ne krivimo Đorđa. Hteli smo da se okumimo": Bolna ispovest oca, čija je ćerka poginula u Zemunu

"Ne krivimo Đorđa. Hteli smo da se okumimo": Bolna ispovest oca, čija je ćerka poginula u Zemunu

Telegraf 01.09.2021
Hteli smo i da se okumimo, priča ovaj čovek. Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"... Ovako… »
Otac nastradale devojke neutešan: Hteli smo da se okumimo, sad spremamo sahranu

Otac nastradale devojke neutešan: Hteli smo da se okumimo, sad spremamo sahranu

Nova 01.09.2021
"Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"", kaže Zoran Arnautović, čija je jedna kćerka… »
"Ne krivim: Ga... Njemu su dva deteta u bolnici, meni je ćerka poginula..." Potresne reči oca nastradale Slađane, s…

"Ne krivim: Ga... Njemu su dva deteta u bolnici, meni je ćerka poginula..." Potresne reči oca nastradale Slađane, s…

Blic 01.09.2021
Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"... Ovako za "Blic" priča Zoran Arnautović čija je… »

Vesti dana »