Povezane vesti
"Krivim sebe! Nemam snage": Ispovest sestre tinejdžerke koja je poginula u udesu u Zemun Polju, tek sad saznala istinu!
Mondo 01.09.2021
Marija kaže da ne može sebi da oprosti što je bila brzopleta i sela sa maloletnim Ivanom u auto. Marija kaže da ne može sebi da oprosti što je bila brzopleta i sela sa maloletnim Ivanom u auto. Marija A. (19) koje je povređena u udesu u nedelju uveče u… »
"Ne krivimo Đorđa. Hteli smo da se okumimo": Bolna ispovest oca, čija je ćerka poginula u Zemunu
Telegraf 01.09.2021
Hteli smo i da se okumimo, priča ovaj čovek. Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"... Ovako za Blic"… »
Otac nastradale devojke neutešan: Hteli smo da se okumimo, sad spremamo sahranu
Nova 01.09.2021
"Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"", kaže Zoran Arnautović, čija je jedna kćerka Slađana A. (17)… »
"Ne krivim: Ga... Njemu su dva deteta u bolnici, meni je ćerka poginula..." Potresne reči oca nastradale Slađane, s porodicom…
Blic 01.09.2021
Ne krivimo se Đorđe i ja međusobno. Njemu su dva deteta u bolnici, meni je kćerka poginula. Hteli smo da se okumimo, a evo šta se desilo. Ova deca tek kad se nešto ovako desi kažu "Pazićemo"... Ovako za "Blic" priča Zoran Arnautović čija je jedna kćerka… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 8 satijoš 1 povezana