Повезане вести

ЈАЊУШ се каје ЗБОГ везе са Мајом и РАЗВОДА! Какав сам ја КОЊ!

ЈАЊУШ се каје ЗБОГ везе са Мајом и РАЗВОДА! Какав сам ја КОЊ!

Свет & Скандал 01.09.2021
Марко Јањушевић Јањуш се каје због везе са Мајом Маринковић која се бурно завршила, а коју су током ријалитија облежили небројени скандали. Он је објавио неколико фотографија са бившом женом на друштвеним мрежама, док је у… »
Какав сам ја коњ, марке дорат! Јањуш се жестоко покајао - Отпутовао са бившом женом ван Србије, па се огласио (фото)

Какав сам ја коњ, марке дорат! Јањуш се жестоко покајао - Отпутовао са бившом женом ван Србије, па се огласио (фото)

Мондо 01.09.2021
Бивши Задругар се покајао због једне ствари. Бивши Задругар се покајао због једне ствари. Марко Јањушевић Јањуш преварио је супругу Ену са Мајом Маринковић у Задрузи, након чега је уследио развод. Бурној вези Маје и Јањуша… »
Какав сам ја коњ, марке дорат! Јањуш се покајао због афере, отишао са бившом женом из Србије и поделио успомене са Еном…

Какав сам ја коњ, марке дорат! Јањуш се покајао због афере, отишао са бившом женом из Србије и поделио успомене са Еном…

Курир 01.09.2021
Марко Јањушевић Јањуш имао је бурну везу са Мајом Маринковић током ријалитија, а изгледа да се због тога горко каје. Наиме, он је објавио неколико фотографија са бившом женом на друштвене мреже. Јањуш и Маја су прошли кроз… »

Вести дана »