Повезане вести

Партизан ''судбински'' до великог појачања

Партизан ''судбински'' до великог појачања

Спортске.нет 01.09.2021
Досадашњи одбрамбени фудбалер саудијског Ал Раеда Немања Милетић вратио се у Партизан са којим је потписао једногодишњи уговор, саопштио је данас београдски клуб. Милетић ће играти у Партизану до лета 2022. године. "Пресрећан… »
Милетић након повратка у Партизан: „Све ми недостајало“!

Милетић након повратка у Партизан: „Све ми недостајало“!

Хот спорт 01.09.2021
Немања Милетић, бивши играч Партизана и саудијског клуба Ал Раед, у присуству генералног директора Милоша Вазуре, потписао је нови једногодишњи уговор са црно-белима! Чувени „Ћелави“ се вратио у Партизан у који је први пут… »
Немања Милетић поново фудбалер Партизана

Немања Милетић поново фудбалер Партизана

Вести онлине 01.09.2021
Српски фудбалер Немања Милетић, десни бек и штопер, после годину дана проведених у Саудијској Арабији вратио се у Партизан, саопшили су црно-бели. Како се наводи, потенцијални репрезентативац потписао је једногодишњи уговор… »
Звали ме из 4 земље, али кад се Партизан појавио... Милетић се вратио у Хумску: Сад смо спремни за велика дела!

Звали ме из 4 земље, али кад се Партизан појавио... Милетић се вратио у Хумску: Сад смо спремни за велика дела!

Мондо 01.09.2021
Повратник у Хумску, само годину дана по одласку у Азију. Повратник у Хумску, само годину дана по одласку у Азију. Као и да није одлазио - Немања Милетић вратио се у Партизан после годину дана играња у Саудијској Арабији… »
Милетић се вратио: Нико не може да замисли како је бити играч Партизана

Милетић се вратио: Нико не може да замисли како је бити играч Партизана

Нова 01.09.2021
Партизан је представио ново појачање и објавио потпис повратника Немање Милетића. Бивши играч Партизана и саудијског клуба Ал Раед, у присуству генералног директора Милоша Вазуре, потписао је нови једногодишњи уговор са… »
Одушевљење у хумској: Партизан вратио Милетића!

Одушевљење у хумској: Партизан вратио Милетића!

Вечерње новости 01.09.2021
ФОТО: ФК Партизан Чувени „Ћелави“ се вратио у Партизан, у који је први пут дошао 2017. године, током мандата Мирослава Ђукића. За црно-беле је одиграо 141 утакмицу у свим такмичењима, уз два пласмана у групну фазу Лиге Европе… »
Све је исто као пре: Вратио се Милетић и узео број 73

Све је исто као пре: Вратио се Милетић и узео број 73

Моззарт спорт 01.09.2021
Вредно појачање за клуб из Хумске на штоперској позицији. Прошло је само годину дана, али као да није прошао ни дан. Немања Милетић је поново у Партизану и поново ће носити свој стари број - 73. Преговори су били комплетирани… »
Партизан завршио Менига и Милетића

Партизан завршио Менига и Милетића

Данас 31.08.2021
Партизан је успео да појача састав у наставку сезоне, повратником Немањом Милетићем и крилним нападачем Квинсијем Менигом. Обојица би требало да са црно-белима потпишу уговоре до четвртка, тако да ће бити регистровани за групну… »

Вести дана »