Povezane vesti
"Moj brat Ilija nije mrtav, ukraden: Je!" Šok ispovest Maje Marinković: "Mama me napustila kad sam imala 15 meseci"
Blic 01.09.2021
Maja Marinković ispričala je sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke, ali i o starijem bratu Iliji, koji je, kako tvrdi, ukraden na rođenju. - Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je rodila zdravog sina… »
Moj brat nije mrtav! Maja Marinković otkrila šokantne detalje iz privatnog života - Tvrdi da je Ilija ukraden!
Mondo 01.09.2021
Ovo je malo ko znao o bivšoj učesnici Zadruge. Ovo je malo ko znao o bivšoj učesnici Zadruge. Maja Marinković koja se nedavno našla u žiži interesovanja javnosti zbog žestoke svađe i tuče sa dečkom i bivšim zadrugarom Filipom Carom otvorila je dušu i… »
Šok ispovest maje Marinković: Moj brat Ilija nije mrtav, ukraden je! Ona SAD ima samo jednu želju
Kurir 01.09.2021
Maja Marinković otkriva da ima starijeg brata Iliju, koji je ukraden na rođenju! Rijaliti zvezda otvorila je dušu i ispričala sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke. - Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je… »
Moj stariji brat nije mrtav, ukraden je! Maja Marinković otvorila dušu i ispričala tešku životnu priču o svom odrastanju bez…
Alo 01.09.2021
Ove stvari nije pričala u rijalitiju. Maja Marinković otkriva da ima starijeg brata Iliju, koji je ukraden na rođenju. Rijaliti zvezda otvorila je dušu i ispričala sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke. - Moj stariji brat Ilija rođen je 1993… »
Vesti dana »

Rhmz se oglasio o vikendu, pa pomenuo i petak: Od sutra kreće preokret, ovako će izgledati
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Neka nova zvezda: Šta to raduje "delije" posle pobede nad Lehom?
Večernje novosti pre 38 minutajoš 48 povezanih

Od danas, sve što ide iz Srbije u SAD biće oporezovano sa 35 odsto! Carine stupaju na snagu
Blic pre 18 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 18 minutajoš 46 povezanih