Povezane vesti
"Moj brat Ilija nije mrtav, ukraden: Je!" Šok ispovest Maje Marinković: "Mama me napustila kad sam imala 15 meseci"
Blic 01.09.2021
Maja Marinković ispričala je sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke, ali i o starijem bratu Iliji, koji je, kako tvrdi, ukraden na rođenju. - Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je rodila zdravog sina… »
Šok ispovest maje Marinković: Moj brat Ilija nije mrtav, ukraden je! Ona SAD ima samo jednu želju
Kurir 01.09.2021
Maja Marinković otkriva da ima starijeg brata Iliju, koji je ukraden na rođenju! Rijaliti zvezda otvorila je dušu i ispričala sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke. - Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka… »
Moj brat nije mrtav! Maja Marinković otkrila šokantne detalje iz privatnog života - Tvrdi da je Ilija ukraden!
Mondo 01.09.2021
Ovo je malo ko znao o bivšoj učesnici Zadruge. Ovo je malo ko znao o bivšoj učesnici Zadruge. Maja Marinković koja se nedavno našla u žiži interesovanja javnosti zbog žestoke svađe i tuče sa dečkom i bivšim zadrugarom Filipom Carom otvorila… »
Moj stariji brat nije mrtav, ukraden je! Maja Marinković otvorila dušu i ispričala tešku životnu priču o svom odrastanju…
Alo 01.09.2021
Ove stvari nije pričala u rijalitiju. Maja Marinković otkriva da ima starijeg brata Iliju, koji je ukraden na rođenju. Rijaliti zvezda otvorila je dušu i ispričala sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke. - Moj stariji brat Ilija rođen je… »
Vesti dana »
Rade Krunić nezadovoljan rezulatom meča sa Barselonom: Sudije nisu bile na našoj strani
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih
Trump novi predsednik SAD - pet stvari koje treba da znate danas
Bloomberg Adria pre 54 minutajoš 5 povezanih
Jednom, kad sve ovo bude juče, tvrdiće da su tu bili iz ubeđenja: Kako je reporter Danasa doživeo protest u Novom Sadu (FOTO)
Danas pre 10 satijoš 1 povezana