Povezane vesti
Maja priznala: „Plaćala sam Janjušu KIRIJU i račune! Lagao je da živi u ETNO SELU”
Svet & Skandal 01.09.2021
Maja Marinković progovorila je o nasilju koje je pretrpela u vezi sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem. – U početku smo se krili ispod jorgana, jer on nije želeo da se zna za nas. Kada smo izašli iz rijalitija, sve vreme smo bili zajedno i… »
Plaćala sam kiriju i račune, a on me tukao: Majina šok ispovest o bivšem dečku - "Ja 50 kila, a on kad udari..."
Mondo 01.09.2021
Maja Marinković, koja je poslednjih dana u centru pažnje zbog navodne tuče sa Filipom Carem, ispričale malo poznate detalje iz veze sa Janjušem. Maja Marinković, koja je poslednjih dana u centru pažnje zbog navodne tuče sa Filipom Carem, ispričale malo… »
Živeli smo zajedno, plaćala sam kiriju i račune i trpela batine: Majina velika ispovest o ljubavi sa Janjušem! Svi detalji…
Kurir 01.09.2021
Rijaliti zvezda Maja Marinković se u "Zadruzi" izdvojila tek kada je ušla u vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je sada u svojoj velikoj ispovesti priznala sve ono što gledaoci nisu imali priliku da vide. - U početku smo se krili ispod… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 44 minutajoš 13 povezanih

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 5 satijoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih