Повезане вести

Маја признала: „Плаћала сам Јањушу КИРИЈУ и рачуне! Лагао је да живи у ЕТНО СЕЛУ”

Маја признала: „Плаћала сам Јањушу КИРИЈУ и рачуне! Лагао је да живи у ЕТНО СЕЛУ”

Свет & Скандал 01.09.2021
Маја Маринковић проговорила је о насиљу које је претрпела у вези са бившим кошаркашем Марком Јањушевићем Јањушем. – У почетку смо се крили испод јоргана, јер он није желео да се зна за нас. Када смо изашли из ријалитија, све… »
Плаћала сам кирију и рачуне, а он ме тукао: Мајина шок исповест о бившем дечку - "Ја 50 кила, а он кад удари..."

Плаћала сам кирију и рачуне, а он ме тукао: Мајина шок исповест о бившем дечку - "Ја 50 кила, а он кад удари..."

Мондо 01.09.2021
Маја Маринковић, која је последњих дана у центру пажње због наводне туче са Филипом Царем, испричале мало познате детаље из везе са Јањушем. Маја Маринковић, која је последњих дана у центру пажње због наводне туче са… »
Живели смо заједно, плаћала сам кирију и рачуне и трпела батине: Мајина велика исповест о љубави са Јањушем! Сви детаљи…

Живели смо заједно, плаћала сам кирију и рачуне и трпела батине: Мајина велика исповест о љубави са Јањушем! Сви детаљи…

Курир 01.09.2021
Ријалити звезда Маја Маринковић се у "Задрузи" издвојила тек када је ушла у везу са ожењеним Марком Јањушевићем Јањушем. Она је сада у својој великој исповести признала све оно што гледаоци нису имали прилику да виде. - У… »

Вести дана »