Povezane vesti
Mokra do kože! Srpska blogerka zbog Baje u haljini ušla pod tuš - Sve se ocrtava! "Neka mi je Bog u pomoći" (video)
Mondo 01.09.2021
Izazvala lavinu smeha na društvenim mrežama. Izazvala lavinu smeha na društvenim mrežama. Srpska influenserka Dunja Jovanić našla se nedavno na meti žestokih kritika zbog odevne kombinacije koju je imala na sebi, tačnije pantalona koje su imale dezen… »
(Video)"Mokra do kože", sve se ocrtava! Dunja se tuširala u haljini zbog ovog folkera! "Nek mi je Bog u pomoći" - snimila…
Blic 01.09.2021
Poznata influenserka Dunja Jovanić podelila je na društvenim mrežama snimak u kom vidimo šta radi uz pesmu "Mokra do kože", folkera Nedeljka Bajića Baje. - Nek mi je Bog u pomoći - kazala je Dunja na početku snimka, pa se potom tuširala u haljini. Obline… »
Vesti dana »
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 1 satjoš 18 povezanih
Zaposleni u Novom Sadu u maju prosečno zarađivali 133.000 dinara - tako kaže statistika
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Završena sednica Skupštine Beograda: Usvojene odluke o subvencijama i zemljištu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 52 povezane
Brnabić: Poslanici vlasti dodali potpise podrške za raspravu o nepoverenju Vladi
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih