Povezane vesti
Mokra do kože! Srpska blogerka zbog Baje u haljini ušla pod tuš - Sve se ocrtava! "Neka mi je Bog u pomoći" (video)
Mondo 01.09.2021
Izazvala lavinu smeha na društvenim mrežama. Izazvala lavinu smeha na društvenim mrežama. Srpska influenserka Dunja Jovanić našla se nedavno na meti žestokih kritika zbog odevne kombinacije koju je imala na sebi, tačnije pantalona koje su imale dezen… »
(Video)"Mokra do kože", sve se ocrtava! Dunja se tuširala u haljini zbog ovog folkera! "Nek mi je Bog u pomoći" - snimila…
Blic 01.09.2021
Poznata influenserka Dunja Jovanić podelila je na društvenim mrežama snimak u kom vidimo šta radi uz pesmu "Mokra do kože", folkera Nedeljka Bajića Baje. - Nek mi je Bog u pomoći - kazala je Dunja na početku snimka, pa se potom tuširala u haljini. Obline… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 58 povezanih

Rhmz niže upozorenja: Nevreme počinje uskoro u ovim delovima Srbije
Mondo pre 15 minutajoš 45 povezanih

Zlatni srpski kadeti stigli u Beograd; Mijović: Dečaci su stvarno dali sve od sebe
RTV pre 50 minutajoš 30 povezanih

Melanija Tramp poslala pismo Vladimiru Putinu: Donald mu je lično predato, evo o čemu se radi!
Alo pre 13 satijoš 177 povezanih

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 14 povezanih