Povezane vesti
Na filmskom festivalu u Veneciji najčešće bilo pitanje o vakcinaciji
Nova 01.09.2021
“Izvinite, možete li mi pokazati sertifikat o vakcinaciji?” bilo je najčešće postavljeno pitanje na filmskom festivalu u Veneciji. Sertifikat o vakcinaciji protiv kovida-19 tražen je dokument na festivalu, drugom za vreme pandemije, koji će… »
Najčešće pitanje u Veneciji “možete li mi pokazati sertifikat o vakcinaciji?”
N1 Info 01.09.2021
“Izvinite, možete li mi pokazati sertifikat o vakcinaciji?” bilo je najčešće postavljeno pitanje na filmskom festivalu u Veneciji. Sertifikat o vakcinaciji protiv kovida-19 tražen je dokument na festivalu, drugom za vreme pandemije, koji će… »
Vesti dana »

Veliki protest prosvetara u Čačku, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja (UŽIVO)
Novi magazin pre 31 minutajoš 28 povezanih

Građani blokirali Bulevar Mihajla Pupina, zahtevaju oslobađanje uhapšenih aktivista inicijative "Most ostaje"
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih

Tuča demonstranata i obezbjeđenja Skupštine Beograda, ima povrijeđenih i uhapšenih
Al Jazeera pre 56 minutajoš 85 povezanih

"Očigledna namera da kažu da postoji još nešto": Brnabić o izveštaju ekspertske grupe Univerziteta u Beogradu: To je priprema za 15. mart
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Skupština usvojila izmene Zakona o visokom obrazovanju, Brnabić tvrdi da je ispunjen četvrti studentski zahtev
In medija pre 55 minutajoš 23 povezane