Povezane vesti
Milanović oštro: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
Pravda 01.09.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja znam šta sam radio poslednjih 15 godina i kakvu sam veru i nadanja ulagao u neke ljude i neke koncepte… »
Milanović: Dzaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
Alo 01.09.2021
Milanović je ocenio da je "još u vreme Sulejmana Tihića, to imalo šanse, sada nema“. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja znam šta sam radio… »
Milanović: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
N1 Info 01.09.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja znam šta sam radio poslednjih 15 godina i kakvu sam veru i nadanja ulagao u neke ljude i neke koncepte… »
Milanović: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
RTV 01.09.2021
ZAGREB - Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". Milanović je novinarima u Sisku rekao da nije dobra ta, kako je naveo, "nasilna, bezobrazna, direktna… »
Vesti dana »
Aktivno 29 požara – jak vetar i gust dim otežavaju gašenje na Stolovima, u Deliblatskoj peščari stabilnije
RTS pre 7 minutajoš 51 povezana
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanje bez objašnjenja
Danas pre 52 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 49 povezanih