Povezane vesti
Milanović oštro: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
Pravda 01.09.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja znam šta sam radio poslednjih 15 godina i kakvu sam veru i nadanja ulagao u neke ljude i… »
Milanović: Dzaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
Alo 01.09.2021
Milanović je ocenio da je "još u vreme Sulejmana Tihića, to imalo šanse, sada nema“. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja… »
Milanović: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
N1 Info 01.09.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u Sisku da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". „Ja znam šta sam radio poslednjih 15 godina i kakvu sam veru i nadanja ulagao u neke ljude i… »
Milanović: Džaferović i Komšić nisu ljudi poštenih namera
RTV 01.09.2021
ZAGREB - Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović "nisu ljudi poštenih namera". Milanović je novinarima u Sisku rekao da nije dobra ta, kako je naveo, "nasilna, bezobrazna… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 57 minutajoš 2 povezane