Повезане вести
Милановић оштро: Џаферовић и Комшић нису људи поштених намера
Правда 01.09.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је у Сиску да чланови Председништва БиХ Жељко Комшић и Шефик Џаферовић "нису људи поштених намера". „Ја знам шта сам радио последњих 15 година и какву сам веру и надања улагао у… »
Милановић: Дзаферовић и Комшић нису људи поштених намера
Ало 01.09.2021
Милановић је оценио да је "још у време Сулејмана Тихића, то имало шансе, сада нема“. Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је у Сиску да чланови Председништва БиХ Жељко Комшић и Шефик Џаферовић "нису људи поштених… »
Милановић: Џаферовић и Комшић нису људи поштених намера
Н1 Инфо 01.09.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је у Сиску да чланови Председништва БиХ Жељко Комшић и Шефик Џаферовић "нису људи поштених намера". „Ја знам шта сам радио последњих 15 година и какву сам веру и надања улагао у… »
Милановић: Џаферовић и Комшић нису људи поштених намера
РТВ 01.09.2021
ЗАГРЕБ - Председник Зоран Милановић изјавио је данас да чланови Председништва БиХ Жељко Комшић и Шефик Џаферовић "нису људи поштених намера". Милановић је новинарима у Сиску рекао да није добра та, како је навео, "насилна… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 33 минутајош 32 повезане
Шта руски медији пишу о НИС-у: Вучић упозорава, спреман да „подвуче црту“
Данас пре 3 сатајош 29 повезаних
Борко Стефановић: Вучић продаје причу Европи, да Црна Гора и Албанија, које су пред улазак у ЕУ, сачекају Србију
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних