Povezane vesti
Vučić iz slovenije: Moramo da se zbližavamo jedni sa drugima, da otvaramo granice (video)
Blic 01.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Sloveniji, gde učestvije na Bledskom strateškom forumu. Nakon panela, sastanaka i radnog ručka, Vučić je rekao da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da se odnosi sa zemljama u… »
Predsednik Vučić obratio se naciji direktno sa bleda! Sami odlučujemo o svojoj sudbini, mnogi su stradali zbog ove ideje!
Kurir 01.09.2021
Vučić se nalazi u službenoj poseti na Bledskom strateškom forumu. Vučić kaže da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da razvijamo odnose sa zemljama u regionu. Predsednik Srbije je rekao da je razgovarao sa Šarlom Mišelom… »
Vučić iz slovenije: Ne postoji dovoljna želja za proširenjem EU (video)
Večernje novosti 01.09.2021
Foto: Printskrin/Pink Vučić kaže da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da razvijamo odnose sa zemljama u regionu. - Moramo da se zbližavamo jedni sa drugima, da otvaramo granice. Imao sam dobre razgovore - rekao je predsednik… »
Vučić upozorava: Otkriven plan lažne države Kosovo
Foto: Printskrin/Pink Predsednik je upozorio da će lažna država Kosovo krenuti u kampanju za ulazak u razne međunarodne organizacije. - Srbija će se boriti protiv takvih napora lažne države - dodao je predsednik Aleksandar Vučić. - U… »
Vučić o razgovorima u Sloveniji: Za nas je EU potrebna i važna, ali moramo u međuvremenu da živimo
Foto: Instagram - Moramo da gledamo da se zbližavamo jedni sa drugima, da izbegavamo sukobe i da otvaramo granice. Zato sam ponosan na inicijativu Otvoreni Balkan i zato verujem da možemo i dalje da napredujemo u budućnosti. Imao sam dobar razgovor i… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Uefa žestoko kaznila Srbiju: Savez da plati 173 hiljade evra, a Piksiju upozorenje!
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane