Povezane vesti
Vučić iz slovenije: Moramo da se zbližavamo jedni sa drugima, da otvaramo granice (video)
Blic 01.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Sloveniji, gde učestvije na Bledskom strateškom forumu. Nakon panela, sastanaka i radnog ručka, Vučić je rekao da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da se odnosi sa zemljama u… »
Predsednik Vučić obratio se naciji direktno sa bleda! Sami odlučujemo o svojoj sudbini, mnogi su stradali zbog ove ideje!
Kurir 01.09.2021
Vučić se nalazi u službenoj poseti na Bledskom strateškom forumu. Vučić kaže da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da razvijamo odnose sa zemljama u regionu. Predsednik Srbije je rekao da je razgovarao sa Šarlom Mišelom. Srbija… »
Vučić o razgovorima u Sloveniji: Za nas je EU potrebna i važna, ali moramo u međuvremenu da živimo
Večernje novosti 01.09.2021
Foto: Instagram - Moramo da gledamo da se zbližavamo jedni sa drugima, da izbegavamo sukobe i da otvaramo granice. Zato sam ponosan na inicijativu Otvoreni Balkan i zato verujem da možemo i dalje da napredujemo u budućnosti. Imao sam dobar razgovor i sa… »
Vučić upozorava: Otkriven plan lažne države Kosovo
Foto: Printskrin/Pink Predsednik je upozorio da će lažna država Kosovo krenuti u kampanju za ulazak u razne međunarodne organizacije. - Srbija će se boriti protiv takvih napora lažne države - dodao je predsednik Aleksandar Vučić. - U spoljno-političkom… »
Vučić iz slovenije: Ne postoji dovoljna želja za proširenjem EU (video)
Foto: Printskrin/Pink Vučić kaže da je ponosan na inicijativu "Otvoreni Balkan" i da je potrebno da razvijamo odnose sa zemljama u regionu. - Moramo da se zbližavamo jedni sa drugima, da otvaramo granice. Imao sam dobre razgovore - rekao je predsednik… »
Vesti dana »
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Jugmedia pre 28 minutajoš 27 povezanih
Više javno tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na Music Weeku
RTV pre 2 satajoš 41 povezana