Повезане вести
Ја само у Пожаревцу имам фанова колико она за све ове године! Лукас извређао Ивану Селаков - Не треба ми ни за ону ствар
Мондо 01.09.2021
Аца Лукас о сукобу о којем данима брује медији. Аца Лукас о сукобу о којем данима брује медији Вест која је као бомба одјекнула у медијима је прекид сарадње између дугогодишњих пријатеља Аце Лукаса и Иване Селаков и… »
Још једна песма аце лукаса и иване Селаков уклоњена са Јутјуба: Заратили због новца, а драма се наставља
Блиц 01.09.2021
Некадашњи велики пријатељи и дугогодишњи сарадници Ивана Селаков и Аца Лукас заратили су због последњег дуета "Сватови" који је скинут са Јутјуба након само једног дана. Ипак, ово није једина њихова дуетска песма која је… »
Још једна песма лукаса и иване селаков уклоњена са Јутјуба: Заратили због новца, а драма се наставља
Вечерње новости 01.09.2021
Фото АТА Имагес Наиме, спот за песму "Омакло ми се", коју су њих двоје заједно отпевали, такође је уклоњена са Јутјуба. На овој платформи, међутим, још увек се налази снимак на ком њих двоје изводе ту песму у једној емисији… »
Лукас и Ивана у рату због дуга од: 21.000 евра Испливала позадина сукоба! "Селакова је једини кривац"
Блиц 31.08.2021
Некадашњи велики пријатељи и дугогодишњи сарадници Ивана Селаков и Аца Лукас су заратили. Да је пукло пријатељство између њих, објавила је певачица на свом Инстаграм налогу. Проблем је, како је објаснила, настао око њиховог… »
Вести дана »

Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради
Данас пре 37 минутајош 2 повезане

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 2 минутајош 2 повезане

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Ово је детаљан списак
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана