Повезане вести

Шта Јовић има да поручи Ђуричићу: "Роналдо ме изнервирао, овде ми више прија него у Реалу"

Шта Јовић има да поручи Ђуричићу: "Роналдо ме изнервирао, овде ми више прија него у Реалу"

Спортске.нет 02.09.2021
Нападач репрезентације Србије Лука Јовић био је расположен након победе над Катаром у којој је и он допринео поготком у 18. минуту. После додавања Влаховића, Јовић је солирао, лако и спретно завршио акцију за дуплирање… »
Србија направила одличну увертиру, Балканци без пораза

Србија направила одличну увертиру, Балканци без пораза

Нова 02.09.2021
Репрезентација Србије победила је Катар са 4:0 у пријатељском мечу у Дебрецину, па је тако направила добру увертиру пред меч са Луксембургом у суботу 4. септембра, који се игра на стадиону "Рајко Митић". Ипак, Србија није била… »
Пикси и Јовићу „пронашао жицу“

Пикси и Јовићу „пронашао жицу“

Данас 02.09.2021
Није репрезентација Катара мерило укупне фудбалске вредности изабраника селектора Драгана Стојковића, међутим резултатски и играчки параметри добијени у последњем мечу пред наставак квалификација за Светско првенство 2022. ипак… »
Фићо, одиграј некад лопту... Јовић "пецкао" саиграча: Као што се види, мени више одговара са 2 шпица!

Фићо, одиграј некад лопту... Јовић "пецкао" саиграча: Као што се види, мени више одговара са 2 шпица!

Мондо 02.09.2021
Лука Јовић је у Франкфурту играо у систему са два шпица, а тога нема у Реал Мадриду. Лука Јовић је у Франкфурту играо у систему са два шпица, а тога нема у Реал Мадриду. Српски нападач Лука Јовић добио је шансу да почне… »
Србија победила Катар у генералној проби пред наставак квалификација за СП

Србија победила Катар у генералној проби пред наставак квалификација за СП

Данас 02.09.2021
Можда баш и није било све по укусу селектора Стојковића, али нема сумње да ће популарни Пикси, после пријатељског меча са Катаром у Дебрецину тачно знати на који начин би требало да постави игру и усмери своје изабранике у… »
"Орлови" какве цела Србија воли да види! Пиксијеви пулени напунили мрежу Катара, дуго нису боље изгледали!

"Орлови" какве цела Србија воли да види! Пиксијеви пулени напунили мрежу Катара, дуго нису боље изгледали!

Спортал блиц 01.09.2021
Фудбалска репрезентација Србије победила је Катар са у пријатељском мечу одиграном у Дебрецину. “Орлови” су одиграли добру утакмицу, а селектор Драган Стојковић “измешао је карте” и на терен послао комбинован тим са двојицом… »
Одлична Србија разбила Катар: "Орлови" бројали до четири, у добром расположењу дочекују Луксембург (видео)

Одлична Србија разбила Катар: "Орлови" бројали до четири, у добром расположењу дочекују Луксембург (видео)

Вечерње новости 01.09.2021
ФОТО: М. Вукадиновић "Орлови" сада могу максимално да се фокусирају на утакмицу са Луксембургом (4. септембар, 18 сати), а тај дуел дочекују у добро расположењу и распуцани. Измешао је селектор Драган Стојковић Пикси састав… »

Вести дана »