Повезане вести
Шта Јовић има да поручи Ђуричићу: "Роналдо ме изнервирао, овде ми више прија него у Реалу"
Спортске.нет 02.09.2021
Нападач репрезентације Србије Лука Јовић био је расположен након победе над Катаром у којој је и он допринео поготком у 18. минуту. После додавања Влаховића, Јовић је солирао, лако и спретно завршио акцију за дуплирање… »
Србија направила одличну увертиру, Балканци без пораза
Нова 02.09.2021
Репрезентација Србије победила је Катар са 4:0 у пријатељском мечу у Дебрецину, па је тако направила добру увертиру пред меч са Луксембургом у суботу 4. септембра, који се игра на стадиону "Рајко Митић". Ипак, Србија није била… »
Пикси и Јовићу „пронашао жицу“
Данас 02.09.2021
Није репрезентација Катара мерило укупне фудбалске вредности изабраника селектора Драгана Стојковића, међутим резултатски и играчки параметри добијени у последњем мечу пред наставак квалификација за Светско првенство 2022. ипак… »
Фићо, одиграј некад лопту... Јовић "пецкао" саиграча: Као што се види, мени више одговара са 2 шпица!
Мондо 02.09.2021
Лука Јовић је у Франкфурту играо у систему са два шпица, а тога нема у Реал Мадриду. Лука Јовић је у Франкфурту играо у систему са два шпица, а тога нема у Реал Мадриду. Српски нападач Лука Јовић добио је шансу да почне… »
Србија победила Катар у генералној проби пред наставак квалификација за СП
Данас 02.09.2021
Можда баш и није било све по укусу селектора Стојковића, али нема сумње да ће популарни Пикси, после пријатељског меча са Катаром у Дебрецину тачно знати на који начин би требало да постави игру и усмери своје изабранике у… »
"Орлови" какве цела Србија воли да види! Пиксијеви пулени напунили мрежу Катара, дуго нису боље изгледали!
Спортал блиц 01.09.2021
Фудбалска репрезентација Србије победила је Катар са у пријатељском мечу одиграном у Дебрецину. “Орлови” су одиграли добру утакмицу, а селектор Драган Стојковић “измешао је карте” и на терен послао комбинован тим са двојицом… »
Одлична Србија разбила Катар: "Орлови" бројали до четири, у добром расположењу дочекују Луксембург (видео)
Вечерње новости 01.09.2021
ФОТО: М. Вукадиновић "Орлови" сада могу максимално да се фокусирају на утакмицу са Луксембургом (4. септембар, 18 сати), а тај дуел дочекују у добро расположењу и распуцани. Измешао је селектор Драган Стојковић Пикси састав… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 16 минутајош 27 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 40 минутајош 40 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане