Повезане вести

Јелена Розга коначно одговорила на питање да ли је у вези с познатим куваром

Јелена Розга коначно одговорила на питање да ли је у вези с познатим куваром

Нова 02.09.2021
Иако хрватски медији већ месецима пишу да је певачица Јелена Розга у вези са сплитским куваром Иваном Пожанином, она тврди да је сама, али да је срећна и испуњена. Јелена Розга недавно је прославила 44. рођендан, а ове године… »
Соло сам! Писало се да је срце Јелене Розге освојио кувар - Певачица сада открила праву истину!

Соло сам! Писало се да је срце Јелене Розге освојио кувар - Певачица сада открила праву истину!

Мондо 02.09.2021
Певачица први пут после дужег периода проговорила о љубавном животу. Певачица први пут после дужег периода проговорила о љубавном животу. Једна од најпопуларнијих и најлепших певачица у региону Јелена Розга недавно је… »
"Падови су ме научили да увек морам да устанем": Јелена Розга о тешким тренуцима, па открила истину о новом дечку

"Падови су ме научили да увек морам да устанем": Јелена Розга о тешким тренуцима, па открила истину о новом дечку

Блиц 01.09.2021
Иако хрватски медији већ месецима пишу да је певачица Јелена Розга у вези са сплитским куваром Иваном Пожанином, она поручује да је сама, али да је срећна и испуњена. Јелена Розга недавно је прославила 44. рођендан, а ове године… »

Вести дана »