Povezane vesti
Deo Novog Sada i Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Dnevnik 02.09.2021
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije bez vode deo Novog Sada i Sremske Kamenice. Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti Ulica Đorđa Nikšića Johana i okolne ulice, dok će u Ulici Živojina Ćuluma, kao i u delu Ulice… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.09.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Paragovski vidikovac i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.09.2021
Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" javljaju... Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će ostati: • do 14 sati: Ulica Đorđa Nikšića Johana i okolne ulice, • do 13 sati: Ulica Živojina Ćuluma, • do 13 sati: Deo Ulice Milenka Grčića, od broja… »
Isključenja vode u Novom Sadu i okolnim mestima
RTV 02.09.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Bez vode će do 14 sati biti Ulica Đorđa Nikšića Johana i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Zbog radova na Institutu u Kamenici bez vode veliki deo sremske strane
Dnevnik 02.09.2021
NOVI SAD: Zbog radova na dovodniku pitke vode Ø900mm na Institutu, bez vode će u periodu od 8 do 10 sati ostati sledeći potrošači: 1. Sremska Kamenica, ulice: - 23 oktobar, - Dunavska, - Naselje Vojinovo, - Fruškogorska i okolne ulice. 2. Popovica… »
Vesti dana »
U toku sednica Štaba za vanredne situacije u Nišu zbog incidenta u Durlanu
Telegraf pre 13 minutajoš 47 povezanih
(BLOG) Lekari i studenti predali zahtev LKV, održan skup ispred Inženjerske komore
N1 Info pre 7 minutajoš 30 povezanih
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
Nova pre 8 minutajoš 38 povezanih