Повезане вести

Породила се глумица Ања Алач: Сину дала ретко име

Породила се глумица Ања Алач: Сину дала ретко име

Нова 02.09.2021
Глумица Ања Алач званично је постала мама, објавио је њен партнер Андреј Јосифовски на Фејсбуку. Детету су дали име Алексеј Јосифовски. „Њена маестрална улога и моје најдраже остварење. Алексеј Јосифовски“, написао је Андреј… »
Породила се глумица Ања Алач: Сину дала име моћног значења, огласио се поносни тата: "Њена маестрална улога и моје најдраже…

Породила се глумица Ања Алач: Сину дала име моћног значења, огласио се поносни тата: "Њена маестрална улога и моје најдраже…

Блиц 02.09.2021
Глумица Ања Алач породила се данас и на свет донела сина којем су она и њен изабраник дали име Алексеј. Њен партнер Андреј Јосифовски, познат под надиком Пијаниста, тип поводом огласио се на свом Фејсбук профилу. - Њена… »
Весна ЧИпчић спрема славље: Глумица се огласила након ћеркиног порођаја: "Ања ми је подарила највећу срећу"

Весна ЧИпчић спрема славље: Глумица се огласила након ћеркиног порођаја: "Ања ми је подарила највећу срећу"

Блиц 02.09.2021
Глумица Ања Алач породила се данас и на свет донела сина ком су њен изабраник и она дали име Алексеј, овим поводом огласила се и Ањина мајка, глумица Весна ЧИпчић. – Нисам срећна, пресрећна сам! Родио ми се унук Алексеј, моја… »
Први коментар Весне Чипчић након што је сазнала да је постала бака

Први коментар Весне Чипчић након што је сазнала да је постала бака

Нова 02.09.2021
Глумица Ања Алач званично је постала мама, објавио је њен партнер Андреј Јосифовски на Фејсбуку. Ову информацију за портал Нова.рс потврдила је и њена мајка, глумица Весна Чипчић. „Ја сам толико узбуђена још увек, пресрећна… »

Вести дана »