Povezane vesti

Porodila se glumica Anja Alač: Sinu dala retko ime

Porodila se glumica Anja Alač: Sinu dala retko ime

Nova 02.09.2021
Glumica Anja Alač zvanično je postala mama, objavio je njen partner Andrej Josifovski na Fejsbuku. Detetu su dali ime Aleksej Josifovski. „Njena maestralna uloga i moje najdraže ostvarenje. Aleksej Josifovski“, napisao je Andrej na Fejsbuku srećne… »
Porodila se glumica Anja Alač: Sinu dala ime moćnog značenja, oglasio se ponosni tata: "Njena maestralna uloga i moje…

Porodila se glumica Anja Alač: Sinu dala ime moćnog značenja, oglasio se ponosni tata: "Njena maestralna uloga i moje…

Blic 02.09.2021
Glumica Anja Alač porodila se danas i na svet donela sina kojem su ona i njen izabranik dali ime Aleksej. Njen partner Andrej Josifovski, poznat pod nadikom Pijanista, tip povodom oglasio se na svom Fejsbuk profilu. - Njena maestralna uloga i moje… »
Vesna ČIpčić sprema slavlje: Glumica se oglasila nakon ćerkinog porođaja: "Anja mi je podarila najveću sreću"

Vesna ČIpčić sprema slavlje: Glumica se oglasila nakon ćerkinog porođaja: "Anja mi je podarila najveću sreću"

Blic 02.09.2021
Glumica Anja Alač porodila se danas i na svet donela sina kom su njen izabranik i ona dali ime Aleksej, ovim povodom oglasila se i Anjina majka, glumica Vesna ČIpčić. – Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej, moja Anja mi je… »
Prvi komentar Vesne Čipčić nakon što je saznala da je postala baka

Prvi komentar Vesne Čipčić nakon što je saznala da je postala baka

Nova 02.09.2021
Glumica Anja Alač zvanično je postala mama, objavio je njen partner Andrej Josifovski na Fejsbuku. Ovu informaciju za portal Nova.rs potvrdila je i njena majka, glumica Vesna Čipčić. „Ja sam toliko uzbuđena još uvek, presrećna sam, nisam se još… »

Vesti dana »