Повезане вести

Слетео у Београд: Звезда дочекала плејмејкера (фото)

Слетео у Београд: Звезда дочекала плејмејкера (фото)

Хот спорт 02.09.2021
Американац по други пут међу црвено-блима. Тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић, полако конплетира тим на припремама за нову сезону. Ново лице на тренизима ускоро ће бити и Нејт Волтерс, који је данас допутовао у Београд и након… »
Желео сам да се вратим у Црвену звезду

Желео сам да се вратим у Црвену звезду

Данас 02.09.2021
Према раније постигнутом договору Нејт Волтерс прикључио се у среду саиграчима у Црвеној звезди. Американцу ће ово бити други боравак на Малом Калемегдану; добрано кашњење на припреме требало би да барем делимично буде… »
У звезду стигао кошаркаш у ког Радоњић верује: Већ сада зна шта ће бити највећа преднсот црвено-белих!

У звезду стигао кошаркаш у ког Радоњић верује: Већ сада зна шта ће бити највећа преднсот црвено-белих!

Мондо 02.09.2021
Црвена звезда чека још најмање једно појачање. Црвена звезда чека још најмање једно појачање. Црвена звезда мтс ангажовала је (за сада) овог лета седам појачања, а док се чека центар - последњи је стигао амерички плејмејкер… »
Волтерс: Желео сам да се вратим у Звезду, надам се бројним успесима

Волтерс: Желео сам да се вратим у Звезду, надам се бројним успесима

Моззарт спорт 02.09.2021
Амерички плејмејкер други пут међу црвено-белима. Амерички плејмејкер Нејт Волтерс допутовао је у данас у Београд и након лекарских прегледа одмах ће се прикључити тренинзима Црвене звезде Волтерс је током августа потписао… »
Волтерс се радује повратку, хтео је само у Звезду

Волтерс се радује повратку, хтео је само у Звезду

Спортске.нет 02.09.2021
Амерички кошаркаш Нејт Волтерс допутовао је у Београд и прикључиће се саиграчима из Црвене звезде на припремама за наредну сезону. Он је по други пут стигао међу црвено-беле након што је у сезони 2016/17 освојио триплу круну… »
Волтерс се прикључио: Одмах сам рекао агенту да желим у Звезду

Волтерс се прикључио: Одмах сам рекао агенту да желим у Звезду

Нова 02.09.2021
Амерички плејмејкер Нејт Волтерс допутовао је у среду у Београд, и након лекарских прегледа одмах ће се прикључити првом тиму Црвене звезде. Волтерс је током августа потписао једногодишњи уговор са црвено-белима и тако се… »

Вести дана »