Povezane vesti
Srbi ga vole: K'o rođenog! Samo on može da odšeta sa staze Formule 1 pravo na jahtu i samo on može da svet o kraju karijere…
Sportal blic 02.09.2021
Finski vozač i bivši svetski šampion Formule jedan Kimi Raikonen najavio je da će na kraju sezone završiti karijeru. On je odluku saopštio na svom Instagram nalogu. - To je to. Ovo će biti moja poslednja sezona u Formuli jedan. Radi se o odluci koju sam… »
Raikonen objavio kraj karijere: Formula 1 oduzima vreme, ali nikada nije bila glavna stvar u mom životu
Vesti online 02.09.2021
Kimi Raikonen je 1. septembra 2021. godine objavio da na kraju tekuće sezone odlazi u penziju. Iskusni vozač istakao je da pored trkanja želi da uživa. – Formula 1 vam oduzima mnogo vremena, ali nikada nije bila glavna stvar u mom životu – rekao je Kimi… »
Završava se velika karijera: Kimi Raikonen se više neće takmičiti u Formuli 1
Večernje novosti 01.09.2021
Foto: EPA-EFE/Florion Goga/POOL Član ekipe Alfa Romeo osvojio je titulu 2007. godine, a ukupno je ostvario 21 pobedu. - To je to. Ovo će biti moja poslednja sezona u Formuli 1. Ovo je odluka koju sam doneo prošle zime. Nije bila laka odluka, ali posle… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni Novog Pazara i dalje aktivan, bez ljudskih žrtava
IndeksOnline pre 22 minutajoš 47 povezanih
Hladno jutro sa mrazom i maglom, u Timočkoj krajini ledena kiša i zrnasti sneg
Glas Zaječara pre 1 satjoš 26 povezanih
Đoković - Van De Zandshulp, uživo: Novak za dlaku izbegao incident, pa osvojio drugi set
Mondo pre 33 minutajoš 46 povezanih
Partizan spremio dva pojačanja za narednu sezonu, stižu reprezentativci Srbije?
Sportske.net pre 32 minutajoš 24 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih