Повезане вести
Квинси Мениг све зна о Партизану, причао и са Звездиним појачањем!
Спортске.нет 02.09.2021
Одличан посао обавили су црно-бели у завршници прелазног рока довођењем штопера Немање Милетића и нападача Квинсија Менига. Данас у 13 часова клуб из Хумске је уприличио и званичну промоцију досадашњег нападача Твентеа, уз… »
Мениг представљен у хумској: „Знам да је Партизан велики клуб”
Вечерње новости 02.09.2021
ФОТО: Сандић фото Холандски крилни нападач са црно-белима је потписао трогодишњи уговор, а пре доласка у Партизан играо је за Ајакс, Нант и Твенте. Пет пута је облачио дрес младе репрезентације Холандије, а 2012. године је са… »
Мениг представљен у занимљивом друштву: Илиев истиче да је погодио све своје бомбе – да ли се Гробари слажу са њим? (видео)…
Хот спорт 02.09.2021
Нови фудбалер Партизана је задужио црно-белу опрему. Квинси Мениг је стигао јуче у главни град Србије, а после обављених лекарских прегледа потписао је трогодишњи уговор са Партизаном. Мениг је задужио број девет који је… »
Мениг: Причао сам са Ришаиром, најбољи сам на левом крилу
Н1 Инфо 02.09.2021
Нови фудбалер Партизана Квинси Мениг рекао је на представљању да је Партизан за њега нови почетак, као и да воли да игра на позицији левог крила. „Веома сам срећан што сам овде после преговора који су трајали месец дана… »
Мениг: Знам да је Партизан велики клуб, причао сам са Живковићем из Звезде
Нова 02.09.2021
Квинси Мениг представљен је као ново појачање Партизана, узео је број девет, а није крио одушевљење због доласка у Хумску. „Пресрећан сам што сам овде после преговора од месец дана. Спреман сам да наставим свој успон. Ово је… »
Вести дана »
Од Југословенског драмског до СКЦ-а: Шта још може да падне пред булдожером
Луфтика пре 4 сатијош 21 повезана
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 4 сатијош 80 повезаних
Коме исплатити милионе за Нафтну индустрију Србије а да се не прекрше санкције Русији?
Слободна Европа пре 3 сатајош 68 повезаних