Povezane vesti
Investitor radova u Vidovdanskoj ulici negirao krivicu
N1 Info 02.09.2021
Investitor radova koji se sumnjiči da je odgovoran zbog urušavanja dela zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je potvrđeno za N1, on je negirao krivicu. Portal Nova.rs prenosi da je… »
Investitor i izvođač radova u Vidovdanskoj negirali krivicu
Nova 02.09.2021
Izvođač i investitor radova u Vidovdanskoj ulici na Vračaru u Beogradu saslušani su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i obojica su negirala krivicu za urušavanje zgrade, do kojeg je došlo usled izvođenja radova. Kako saznaje Nova.rs, izvođač radova je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 17 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane