Povezane vesti
Arkanu sam rekao da je gej, harisu sam pi*AO u viski! Šok ispovest sina Marine Tucaković: Laća progovorio o majci, jk i ceci!…
Kurir 02.09.2021
Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, retko govori za medije ali je u jednom intervjuu otvorio dušu i opisao kako je izgledalo njegovo detinjstvo, šta je radio kad mu se majka razbolela. Progovorio je i o najvećim imenima srpske estrade i kakvo je… »
Arkana sam vređao, harisu sam pi*AO u viski! Šok ispovest sina Marine Tucaković o jk, Ceci i majci - Laća otkrio sve!
Mondo 02.09.2021
Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, otvorio je dušu i progovorio o tome u kakvim je odnosima sa najvećim zvezdama srpske estrade, kako je izgledalo njegovo odrastanje i šta je Željko Ražnatović Arkan uradio kad mu je rekao da je ubijao ljude i da… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih 5 godina
RTV pre 34 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 1 satjoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 31 povezana
Građanske slobode "pod represijom": Srbija dospela u rang Gruzije, Zimbabvea, Pakistana i El Salvadora
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih