Povezane vesti
Na Rudnici sprečeno krijumčarenje cigareta
IndeksOnline 02.09.2021
RUDNICA – Carinici su danas na punktu Rudnica sprečili krijumčarenje 82 boksa cigareta sa teritorije pokrajine Kosovo i Metohije, a protiv dve srpske državljanke biće pokrenut prekršajni postupak. Uprava carina saopštila je da su cigarete bile u torbama… »
Na Rudnici sprečeno krijumčarenje cigareta
Sandžak haber 02.09.2021
BEOGRAD – Carinici su danas, na punktu Rudnica, u kombiju na liniji Kosovska Mitrovica – Kragujevac, otkrili 82 boksa cigareta, saopštila je Uprava carina. Cigarete robnih marki Regina, Monte, Merlin, King… većinom bez akciznih markica pronadjene su u… »
Carina otkrila 82 boksa cigareta u kombiju koji je putovao ka Kragujevcu
Glas Šumadije 02.09.2021
Pokušaj krijumčarenja 82 boksa cigareta skrivenih ispod sedišta jednog kombija, sprečili su carinici u saradnji sa policijom, 2. septembr na punktu Rudnica. Pokušaj krijumčarenja cigareta otkriven je kada je na punkt iz pravca APKiM pristigao kombi… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 28 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 1 satjoš 1 povezana