Povezane vesti
Suprug Ivane Selakov završio u bolnici! Pozlilo mu zbog pevačicinog sukoba sa Lukasom - odmah mu ukazana pomoć!
Mondo 02.09.2021
Domaći mediji prenose da je suprugu Ivane Selakov teško pao njen sukob sa Acom Lukasom. Domaći mediji prenose da je suprugu Ivane Selakov teško pao njen sukob sa Acom Lukasom. Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između… »
Suprug Ivane Selakov zbog sukoba sa lukasom završio u hitnoj! Predragu ukazana lekarska pomoć zbog doživljenog stresa!
Kurir 02.09.2021
Skandalozni raskid saradnje između Ivane Selakov i Ace Lukasa, o čemu bruje mediji danima, ostavio je ogromne posledice na pevačicu, kako finansijske tako i zdravstvene. Ona je, prema rečima našeg izvora, zbog nastale situacije doživela veliki stres, ali… »
"Ivana mi ni za: K***c nije potrebna u životu, ne bi imala za hleb da nije mene" Lukas opleo po Selakovoj, otkrio svoju stranu…
Blic 01.09.2021
Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenjem spota za njihov duet "Svatovi" s Jutjuba. Najpre je pevačica optužila kolegu da ju je materijalno prevario, dok je… »
Vesti dana »
Srbin je danas omiljeni čovek Donalda Trampa: Umalo završio karijeru zbog povrede, sada postao heroj nacije
Nova pre 22 minutajoš 38 povezanih
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 22 minutajoš 31 povezana
RHMZ objavio upozorenje: Crveni meteoalarm i u Mačvanskom okrugu
Šabačke novosti pre 17 minutajoš 15 povezanih
Danas je VIDOVDAN, praznik Svetog velikomučenika kneza Lazara i svetih srpskih mučenika Vidovdan Prema predanju crkve, uoči boja na Kosovu knezu Lazaru se javio anđeo Gospodnji, a njegove reči zabeležio je narodni pesnik: „Kojem ćeš se privoljeti carstvu
Volim Zrenjanin pre 22 minutajoš 12 povezanih
Vučić: Bez Hrama Svetog Save ni srpski narod, ni srpska država ne bi mogli da opstanu
Euronews pre 2 minutajoš 8 povezanih