Povezane vesti
Srpski patrijarh odgovorio svima koji žele nemire na Cetinju: Važna poruka pred ustoličenje mitropolita
Srbija danas 02.09.2021
Oko ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju uplelo se mnogo politike i raznih interesa, a iskren da budem ja to ne razumem i nezainteresovan sam za te interese, kazao je danas patrijarh Porfirije. Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) u subotu 4… »
U Crnoj Gori na malom prostoru postoji višak politike i mnogo uticaja
Sputnik 02.09.2021
U Crnoj Gori na malom prostoru postoji višak politike i mnogo uticaja, lokalnih, regionalnih, globalnih, ističe Šijaković, ali dodaje da ima ogromno poverenje u narod koji ima istorijsku zrelost, snagu i vitalnost. Uveren je da će, uprkos tenzijama… »
Mnogo je političkih interesa oko ustoličenja: Patrijarh Porfirije uoči dolaska u Podgoricu
Sputnik 02.09.2021
Oko ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju uplelo se mnogo politike i raznih interesa, a iskren da budem ja to ne razumem i nezainteresovan sam za te interese, kazao je danas patrijarh Porfirije. Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) u subotu 4… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 36 povezanih
Nakon što su niški studenti iz bezbednosnih razloga promenili lokaciju dočeka biciklista, naprednjaci postavljaju štandove na njoj
Danas pre 37 minutajoš 9 povezanih
Sudija blokirao Trampov potez: Bela kuća mora da vrati pristup CNN-u, MS NOW-u i Politico-u
Danas pre 4 satijoš 23 povezane