Повезане вести
Српски патријарх одговорио свима који желе немире на Цетињу: Важна порука пред устоличење митрополита
Србија данас 02.09.2021
Око устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу уплело се много политике и разних интереса, а искрен да будем ја то не разумем и незаинтересован сам за те интересе, казао је данас патријарх Порфирије. Поглавар Српске православне… »
У Црној Гори на малом простору постоји вишак политике и много утицаја
Спутник 02.09.2021
У Црној Гори на малом простору постоји вишак политике и много утицаја, локалних, регионалних, глобалних, истиче Шијаковиц́, али додаје да има огромно поверење у народ који има историјску зрелост, снагу и виталност. Уверен је да… »
Много је политичких интереса око устоличења: Патријарх Порфирије уочи доласка у Подгорицу
Спутник 02.09.2021
Око устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу уплело се много политике и разних интереса, а искрен да будем ја то не разумем и незаинтересован сам за те интересе, казао је данас патријарх Порфирије. Поглавар Српске православне… »
Вести дана »
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 3 сатајош 47 повезаних