Повезане вести

Српски патријарх одговорио свима који желе немире на Цетињу: Важна порука пред устоличење митрополита

Српски патријарх одговорио свима који желе немире на Цетињу: Важна порука пред устоличење митрополита

Србија данас 02.09.2021
Око устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу уплело се много политике и разних интереса, а искрен да будем ја то не разумем и незаинтересован сам за те интересе, казао је данас патријарх Порфирије. Поглавар Српске православне… »
У Црној Гори на малом простору постоји вишак политике и много утицаја

У Црној Гори на малом простору постоји вишак политике и много утицаја

Спутник 02.09.2021
У Црној Гори на малом простору постоји вишак политике и много утицаја, локалних, регионалних, глобалних, истиче Шијаковиц́, али додаје да има огромно поверење у народ који има историјску зрелост, снагу и виталност. Уверен је да… »
Много је политичких интереса око устоличења: Патријарх Порфирије уочи доласка у Подгорицу

Много је политичких интереса око устоличења: Патријарх Порфирије уочи доласка у Подгорицу

Спутник 02.09.2021
Око устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу уплело се много политике и разних интереса, а искрен да будем ја то не разумем и незаинтересован сам за те интересе, казао је данас патријарх Порфирије. Поглавар Српске православне… »

Вести дана »