Повезане вести

Укључио се иванин колега из салона, настала пометња у студију! Неле очитао буквицу реперу: Клинка те је направила насилником…

Укључио се иванин колега из салона, настала пометња у студију! Неле очитао буквицу реперу: Клинка те је направила насилником…

Курир 03.09.2021
Ненад Алексић Ша био је гост у емисији, а том приликом се телефонским позивом укључио другар и радник из салона Иване Алексић. - Овде, нећу ти рећи име јер ће Ненад знати ко је. Неле, бураз, ја сам - рекао је гледалац. - Чекај… »
Индијанчино распала, ја сам за све вас господин! Ша побеснео у емисији - Урлао и брутално вређао гледаоца

Индијанчино распала, ја сам за све вас господин! Ша побеснео у емисији - Урлао и брутално вређао гледаоца

Мондо 03.09.2021
Репер изгубио контролу, драо се и вређао гледаоца. Репер изгубио контролу, драо се и вређао гледаоца. Ненад Алексић Ша гостовао је у емисији "Народ пита" где је ушао у жестоки сукоб са једним од гледаоца који се укључио у… »
Ша потпуно изгубио контролу над собом, отказале му све кочнице! Репер упутио бруталне увреде и прозиве на рачун гледаоца…

Ша потпуно изгубио контролу над собом, отказале му све кочнице! Репер упутио бруталне увреде и прозиве на рачун гледаоца…

Курир 03.09.2021
Ненад Алексић Ша био је гост у једној емисији, а том приликом је ушао у жесток сукоб са гледаоцем, а увреде и псовке су се само низале. - Александар овде, поздрав. Не бих никога кудио, заиста. Рекао бих само да није пристојно да… »

Вести дана »