Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: Himna se nije puštala jedino Osnovnoj školi “Rifat Burdžović Tršo” u Novom Pazaru
Sandžak haber 03.09.2021
BEOGRAD – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da se himna Srbije “Bože pravde” prvog dana školske godine nije emitovana jedino u Osnovnoj školi “Rifat Burdžović Tršo” u Novom Pazaru. “Ministarstvo je uputilo dopis… »
LJAJIĆ OSUDIO UČITELJICU – Nikada nisam razumio junačenje na vlastitu štetu
Sandžak press 03.09.2021
Rasim Ljajić, čiji vijećnici održavaju većinu u BNV-u, povodom slučaja u Novom Pazaru u Osnovnoj školi “Rifat Burdžević Tršo”, gdje je učiteljica Adela Karaahmetović Melajac đacima prvacima na početku školske godine pustila himnu sandžačkih Bošnjaka… »
Direktor škole u Novom Pazaru posle skandala sa himnom: Učiteljica na 1. času pustila "Bože pravde"
Telegraf 03.09.2021
Prvaci Osnovne škole "Rifat Burdžović - Tršo" pevali su "Ja sin sam tvoj" na 2. času, kako tvrdi njihova učiteljica. Učenici 1. razreda Osnovne škole "Rifat Burdžović - Tršo" iz Novog Pazara intonirali su na času himnu sandžačkih Bošnjaka "Ja sin sam… »
Ružić: Puštanje tzv. himne sandžačkih Bošnjaka umesto himne "Bože pravde" je skandal
Sputnik 03.09.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da je skandal puštanje tzv. himne sandžačkih Bošnjaka umesto himne ''Bože pravde'' u jednom odeljenju Osnovne škole ''Rifat Burdžović- Tršo'' u Novom Pazaru i najavio da će… »
Vesti dana »
Rukometašice Crvene zvezde povele u finalnoj seriji protiv naise: Sledi revanš u Čairu
Dnevnik pre 27 minutajoš 56 povezanih
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 5 satijoš 78 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
STIŽE LOVA NA MARAKANU! Zvezda puni budžet, a da nije prodala igrača!
Večernje novosti pre 42 minutajoš 34 povezane
MUP šalje depešu, kažu dan da policajci od danas ne mogu više da se druže (i rade) sa kriminalcima
Jug press pre 1 satjoš 19 povezanih