Povezane vesti
Aleksandra Mladenović pozitivna na korona virus! Pevačica otkazala nastupe i poručila: Družimo se kad sve prođe, čuvajte se…
Kurir 03.09.2021
Pevačica Aleksandra Mladenović obavestila je svoje fanove da je zaražena korona virusom. Mladenovićeva je na svom Instagram nalogu objavila rezultat testa na kovid, koji je nažalost bio pozitivin, a uz to je napisala: - Dragi moji, obaveštavam vas da sam… »
Fotka MILICE PAVLOVIĆ bez šminke pokrenula buru komentara! Pevačica ovako izgleda kada se ugase kamere, kažu da je prava…
Kurir 03.09.2021
Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica sa domaće javne scene, a sada je isplivala fotografija koja to i potvrđuje. Naime, na društvenoj mreži Instagram se pojavila fotka na kojoj pevačica nema trunku šminke i gde… »
SANDRA AFRIKA ponovo provocira na instagramu! Pevačica u izazovnoj pozi raspametila pratioce, kažu joj da je prava bomba…
Kurir 03.09.2021
Pevačica Sandra Afrika svakodnevno obaveštava svoje pratioce na svom Instagram profilu o tome šta radi i kako se provodi, a često objavi i po koju provokativnu fotografiju. Sandra je tako i ovog puta za sve svoje pratioce je ispozirala u minijaturnom… »
Vesti dana »

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu: Ima nastradalih, traga se za još tri osobe
N1 Info pre 41 minutajoš 26 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 8 povezanih

Oglasio se Lekorni nakon ostavke: Bio sam spreman na kompromis ali...
B92 pre 6 minutajoš 37 povezanih

Brnabić o sutrašnjoj sednici: Neće biti blokade parlamenta, moramo da imamo policiju u blizini
Nova pre 36 minutajoš 23 povezane