Povezane vesti
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc sutra u Beogradu
RTS 03.09.2021
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc dolazi sutra u jednodnevnu bilateralnu posetu Beogradu, gde će se sastati sa državnim vrhom Srbije. "Radujem se sutrašnjoj poseti Beogradu i radnim razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, kao i premijerkom… »
Vučić sutra uručuje Orden na lenti austrijskom kancelaru
RTV 03.09.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra u radnu posetu kancelara Austrije Sebastijana Kurca, i tom prilikom mu uručiti Orden Republike Srbije na lenti, najavila je pres služba predsednika. Prema programu posete, predsednik Vučić i… »
Vučić sutra uručuje Orden na lenti austrijskom kancelaru
Nova 03.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra u radnu posetu kancelara Austrije Sebastijana Kurca i tom prilikom mu uručiti Orden Republike Srbije na lenti, najavila je pres služba predsednika. Prema programu posete, predsednik Vučić i kancelar Kurc… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 8 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 57 minutajoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane